Tastatura ZOWIE CELERITAS II şi mousepad-ul G-SR SE

Tastatura ZOWIE CELERITAS II şi mousepad-ul G-SR SE

27 Iul 2017 Gaming

BenQ lansează tastatura de gaming ZOWIE CELERITAS II – tastatură ce a fost testată intens în laboratoarele BenQ. Celeritas II și-a demonstrat stabilitatea şi confortul în utilizare și direct în comunitatea gamerilor profesionişti. Acesta este şi unul dintre motivele principale pentru care tastatura a fost văzută şi folosită la evenimentele de gaming majore, înainte de a fi disponibilă la vânzare.

celeritasii_top_right45

ZOWIE CELERITAS II oferă o cursă precisă la apăsarea tastei, distanța pe care tasta o parcurge până când acțiunea este efectuată fiind una optimă. Un arc metalic de calitate superioară permite apăsarea tastei cu o forță crescută și îmbunătățește durabilitatea ei, totul pentru a îndeplini standardele eSports.

CELERITAS II se foloseşte de un switch optic ce permite jucătorilor să evite apăsări duble ale tastei. De asemenea, noul model dispune de taste iluminate, dotate cu mai multe nivele de luminozitate ce pot fi ajustate sau oprite.

Iar mousepad-ul ZOWIE G-SR SE a fost produs la cerinţa fanilor de a avea un mousepad similar cu vechiul model G-SR pe albastru. Se pare că acest imprimeu este la mare căutare, recunosc că eu nu știam de el…

g-sr-se-right45

Grosimea este de 3,5mm, iar dimensiunile sunt de: 480 x 400 x 3.5 mm

ZOWIE CELERITAS II și G-SR SE vor fi disponibile începând cu luna august prin distribuitorul ZOWIE în România: PC Coolers.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares