„Zootropolis” bate recorduri după recorduri în România

„Zootropolis” bate recorduri după recorduri în România

19 Mar 2016 Filme

„ZOOTROPOLIS”, cea mai nouă animaţie de la Disney, a înregistrat un dublu record de box office în România. La mai puţin de două săptămâni după premiera din 4 martie 2016, „ZOOTROPOLIS” a înregistrat în România încasări de aproape 489.000 de dolari americani şi aproape 100.000 de admisii şi deţine deja un dublu record de box office în ţara noastră.

Iar filmul merită pe de plin recunoașterea și la nivel de recorduri. Cred că este una din cele mai bune animații Disney, dacă nu chiar cea mai bună. Pentru mine, primele trei cele mai bune animații Disney din ultimii ani sunt: „Big Hero 6”, „Inside Out” și „Zootopia” („Zootropolis” în România).

Filmul „Zootropolis” este extrem de amuzant și de inteligent, este foarte frumos desenat (doar este un film Disney), are destul momente emoționante și pare mai mult o fabulă, ai ce învăța din el chiar dacă ești adult. Și spre bucuria mea, nu se cântă în acest film Disney.

Iepurașul Judy Hopkins mereu și-a dorit să-i apere pe cei neajutorați, ea și-a dat repede seama că cel mai bine poate face asta ca ofițer de poliție, devenind chiar primul iepuraș ofițer de poliție. Și dacă drumul spre absolvirea Academiei de Poliție nu a fost și așa destul de greu pentru ea, Judy este repartizată în cel mai mare și diversificat oraș – Zootropolis, iar de aici încep noi aventuri.

Afis Zootropolis

Compus din cartiere care celebrează diferite culturi, Zootropolis este un oraş ca nici un altul. Există elegantul Sahara Square pentru animalele deşertului, Tundratown pentru urşii polari şi elani, căldurosul şi umedul Rain Forest District, Little Rodentia pentru cele mai mici mamifere şi Bunnyburrow pentru milioanele şi milioanele de iepuraşi. Zona de centru, Savanna Central, reprezintă locul unde o varietate importantă de mamifere din toate mediile se întâlnesc.

Există 64 de specii de animale diferite în Zootropolis. „Echipa a petrecut 18 luni doar cercetând animalele. Ne-am întâlnit cu experţi ai animalelor din întreaga lume şi am călătorit peste 14.000 km în Kenya, Africa, pentru două săptămâni în care ne-am familiarizat profund cu personalitatea şi comportamentul animalelor. Am vrut ca fiecare specie să fie veridică şi bazată pe purtarea lor reală”, spune producătorul Clark Spencer.

Animalele mele preferate din „Zootropolis” sunt leneșii. Iată de ce:

Animația a debutat pe primul loc în opening weekend, cu încasări de aproape 190.000 de dolari americani şi aproape 39.000 de admisii. Filmul şi-a menţinut poziţia de lider şi în al doilea weekend, când a avut peste 46.500 de admisii. Astfel, „ZOOTROPOLIS” a devenit şi primul film distribuit de Forum Film România cu încasări mai mari în al doilea weekend după premieră, comparativ cu primul.

Filmul „Zootropolis” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 4 martie 2016, fiind distribuit în format 3D, atât în varianta subtitrată, cât şi în cea dublată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares