World of Warcraft: Legion se va lansa în România pe 30 august

World of Warcraft: Legion se va lansa în România pe 30 august

20 Apr 2016 Jocuri

Cel mai jucat MMORPG, bătrânul World of Warcraft, revine în forță în data de 30 august cu a 6-a expansiune – World of Warcraft: Legion. Ne vom putea bucura de noua clasă introdusă în joc: Demon Hunterul. Cu ajutorul lui ne aventurăm în noul start zone, vom descoperi teritoriile introduse în Legion și vom lupta împotriva lui Gul’dan pentru salvarea Azeroth-ului.

Cea de-a șasea expansiune a jocului online de succes dezvoltat de Blizzard Entertainment poate fi achiziționată în cutia de precomandă a jocului disponibilă în România prin intermediul Altex România și Media Galaxy. Aceasta oferă boost instant la nivelul 100 pentru orice personaj, precum și acces prioritar pentru clasa Demon Hunter, înainte de lansarea jocului.

WoWLEG_StDateAnn_Blog-Header_760x270_ZH01_en

Această expansiune continuă povestea din Warlords of Draenor, în timp ce Gul’dan, trădător al orcilor și servitor corupt al Legiunii, pornește o invazie a ținutului Azeroth cum nici Hoarda și nici Alianța nu a mai văzut vreodată. Pentru a salva lumea de la pieire, eroii trebuie să descopere misterele unei locații legendare, Broken Isles, să stăpânească arme deosebit de puternice și să facă un pact primejdios cu discipolii groaznicului Illidan Stormrage, facțiunea Illidari Demon Hunter.

Cei care achiziționează cutia de precomandă World of Warcraft: Legion vor obține acces prioritar la clasa Demon Hunter înainte de lansare, având posibilitatea să acceseze zona de start, ținutul corupt Mardum, și să atingă nivelul 100 pentru a fi pregătiți să se aventureze alături de prieteni spre Broken Isles odată cu lansarea jocului.

Legion_Box_Cover_020c_ForPR

Legion deschide un capitol nou al conflictelor prezente în seria Warcraft, iar lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel pentru unii eroi din Azeroth” a afirmat Mike Morhaime, CEO și cofondator Blizzard Entertainment. “Această expansiune vine cu noutăți care dau posibilitatea jucătorilor să exploreze lumea și să-și personalizeze eroii. Suntem nerăbdători să vă trimitem pe câmpul de luptă împotriva Legiunii odată cu lansarea jocului din luna august. ”

Printre noutățile aduse de World of Warcraft: Legion se numără o nouă clasă, Demon Hunter, arme noi care deblochează abilități incredibile, un continent nou unde experiența de joc scalează în funcție de nivelul personajului tău, Broken Isles, boost la nivelul 100 pentru un personaj, posibilitatea de a te asocia cu cei din clasa ta și de a te aventura în misiuni datorită noii facilități Class Hall, cât și un sistem nou de PvP Honor în arene și battleground-uri.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra pentru beta accesați www.wowlegion.com.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares