Windows 10 Anniversary Update gratis pentru utilizatorii de Windows 10

Windows 10 Anniversary Update gratis pentru utilizatorii de Windows 10

4 Aug 2016 Altele

În urmă cu câteva zile v-am oferit 10 motive pentru care trebuie să faci update la Windows 10. Azi revin cu detalii legate de actualizarea aniversară Windows 10, care este disponibilă gratuit tuturor utilizatorilor de Windows 10 din întreaga lume.

o92a2806

Specificațiilor și inovațiilor aduse de Windows 10 Anniversary Update:

  • Windows Ink combină funcționalitatea Windows cu ergonomia folosirii unui stilou, dând utilizatorului posibilitatea să scrie pe dispozitiv așa cum scrie pe hârtie, creând notițe, desenând pe o tablă și transpunându-și cu ușurință gândurile analogice în lumea digitală.
  • Îmbunătățirea securității cu Windows Defender și Windows Hello în aplicații si site-uri.
  • Microsoft Edge aduce o eficientizare sporită a energiei PC-ului pentru a obține maximum din durata de viața a bateriei precum și introducerea pentru Edge a extensiilor ca Pinterest Pin It Button, Amazon Assistant, AdBlock, Adblock Plus și LastPass – pentru a ajuta la personalizarea experienței de navigare (browsing) a utilizatorului.
  • Cortana va fi disponibilă și în timpul lock screen-ului astfel încât utilizatorul poate pune întrebări, asculta muzică din PC sau stabili o întâlnire fără a mai debloca dispozitivul. De asemenea, Cortana va fi disponibilă pe Xbox One ( în S.U.A. și Marea Britanie).
  • Noul Windows Store aduce în același loc aplicațiile Windows și Xbox, devenind o librărie completă de aplicații atât pentru serviciu, cât și pentru timpul liber.
  • Inovații de ultimă oră care permit profesorilor să instaleze simplu și rapid toate instrumentele necesare activităților uzuale oricărei școli moderne – cum ar fi noua aplicație de examene care permite crearea unui mediu securizat de testare academică bazat pe browser-ul de web.

Toate PC-urile construite pe procesoare AMD trebuie să activeze TPM 2.0 ca implementare hardware pe sistemele ce au deja AMD Secure Processor.

Disponibil aici, utilitarul Windows 10 Update Assistant poate fi descărcat rapid și ușor. El are rolul de a iniţializa procesul de instalare, aplicaţia verifică automat disponibilitatea celei mai recente versiuni de Windows 10 şi descarcă fişierele necesare pe hard disk.

Odată început, procesul de actualizare la Windows 10 Anniversary Update va dura câteva zeci de minute, timp în care PC-ul va reporni automat de mai multe ori. PC-ul va fi actualizat la ediţia Windows 10 Anniversary Update fără a pierde niciuna din aplicaţiile/jocurile instalate anterior și fără a șterge documente sau poze.

Microsoft anunță și lansarea unei serii săptămânale de videoclipuri numită „This Week on Windows” (TWOW), prin care vor fi prezentate ultimele noutăți, aplicații și sfaturi despre sistemul de operare Windows. Primul episod din serie poate fi urmărit aici.

Cu peste 150 de optimizări de funcționalitate aduse duratei de viață a bateriei, Windows 10 Anniversary Update aduce îmbunătățiri semnificative în funcționarea și anduranța PC-ului. Pentru mai multe informații, poți vizita această postare pentru a afla cum poți să instalezi actualizarea aniversară Windows 10.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares