Trei noi accessorii pentru PlayStation 4

Trei noi accessorii pentru PlayStation 4

18 Oct 2017 Altele

În ultima vreme mă tot bate gândul să-mi cumpăr un PlayStation 4. Mă bucur să văd că sunt destule accesorii pentru el pe piață.

Sony Interactive Entertainment a prezentat două noi controllere compacte produse de @PLAY, respectiv Nacon și un mini gamepad, produs de compania HORI. Aceste accesorii licențiate oficial sunt compatibile atât cu PlayStation 4, cât și cu varianta Pro.  Mie îmi place modelul de la @Play.

PlayStation 4_accesorii_2

Fiecare produs are un design compact și cablu de lungime generoasă, de 3 metri. În mod special, mini gamepad-ul HORI devine alegerea ideală a părinților care își încurajează copii să interacționeze cu universul jocurilor video. Dimensiunil reduse și formei ultra ergonomică a gamepad-ului este special creată pentru cei mai mici gameri.

Mini gamepad-ul HORI este și primul accesoriu din serie care va fi disponibil jucătorilor, în culorile albastru, roșu sau negru, data de lansare fiind programată pe 6 noiembrie. Acesta se conectează la consola PlayStation 4 cu ajutorul unui cablu și este dedicat celor care preferă un accesoriu cu dimensiuni reduse, design retro și utilizare intuitivă.

Controller-ul compact Nacon va fi disponibil începând cu luna noiembrie, în variantele de culoare solidă – negru, albastru, gri, portocaliu sau roșu – și albastru, verde sau roșu translucid. Acesta include elementele deja familiare gamerilor, precum touch pad, conector pentru căști stereo, feedback prin vibrație, dar și indicator LED.

Produs sub licența PlayStation, controller-ul compact cu fir @PLAY va include atât un touch pad, cât și feedback prin vibrație sau conector pentru căști. Acesta va putea fi achiziționat începând cu luna decembrie pe culorile albastru, gri închis, roșu și alb.

 

Comentarii

  1. Foarte interesant, trebuie săi artăt fratelui meu articolul tău, sigur îl interesează. Ma înnebunește de ceva vreme ca vrea să-și ia un PlayStation.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares