Samsung a prezentat noua gamă de televizoare la muzeul Luvru

Samsung a prezentat noua gamă de televizoare la muzeul Luvru

18 Mar 2017 Altele

Cei de la Samsung au considerat că noile game de televizoare premium QLED și The Frame merită prezentate într-un cadru deosebit, așa că au ales pentru acest eveniment Parisul, „orașul luminilor” pentru a lansa „televizorul luminilor”, așa cum sunt numite noile modele QLED, datorită capacității acestora de a reda un nivel de luminozitate de până la 2.000 de niți și o experiență de vizionare la cele mai înalte standarde. Evenimentul a avut loc la Muzeul Luvru, cunoscut pentru istoria sa bogată în cultură și artă, pentru a prezenta noua gamă de televizoare, ce include modelele QLED și The Frame.

QLED-Global-Launch-Paris_6

Samsung a colaborat încă o dată cu Yves Behar, renumitul designer elvețian, pentru a crea The Frame și a oferi utilizatorilor un televizor cu design inedit, asemenea unei capodopere, care se integrează perfect în interiorul oricărei locuințe.

Q Picture: Îmbinarea perfectă între luminozitate și culoare

QLED duce tehnologia Quantum Dot la următorul nivel al inovației, perfecționând eficiența luminozității, a stabilității și a spectrului de culori. Datorită noilor particule metalice Quantum Dot, televizorul QLED  poate reda cu acuratețe nuanțele și un volum de culoare de 100%, fiind cel mai înalt nivel de pe piață la momentul actual, acreditat de Verband Deutscher Elektrotechnieker (VDE), una dintre cele mai mari asociații științifice din Europa.

În plus, televizorul QLED redă niveluri de negru profunde și un contrast accentuat, oferind o experiență de vizionare perfectă, indiferent de luminozitatea încăperii.

QLED-Global-Launch-Paris_3

Q Smart: Îmbunătățeste experiența de home entertainment

Samsung Smart Hub a fost optimizat pentru a oferi o experiență de navigare îmbunătățită. Telecomanda Samsung One Remote poate controla acum mai multe dispozitive și integrează comenzile vocale pentru căutari sau funcții TV. Noul Smart Hub integrează și cea mai recentă aplicație Smart View, ce poatet fi accesată de pe dispozitivele Android sau iOS.

Q Style: Destinat oricărui stil de viață

În acest an, Samsung a introdus noi elemente de design, potrivite oricărei case, indiferent de interior sau amplasare. Noul cablu Invisible Connection reduce dezordinea și firele inestetice, având un sistem simplificat, cu o singură conexiune. Utilizatorii pot completa acum spațiul lor cu un cablu optic unic, care conectează toate dispozitivele, optimizând locul ocupat anterior de dispozitivele externe.

Samsung a a prezentat, de asemenea, sistemul de montarea pe perete No Gap, ce poate fi instalat în doar 15 minute. Pentru cei care nu doresc să monteze televizorul pe perete, există standurile elegante: standul Studio, conceput sub forma unui șevalet, este ideal pentru orice spațiu artistic, iar cu ajutorul standului Gravity, televizorul poate fi rotit cu ușurință și permite vizionarea optimă, din orice unghi.

QLED-Global-Launch-Paris_7

The Frame: O nouă viziune a televizorului

Punând accentul pe design-ul premium, Samsung a prezentat cea mai recentă inovație – The Frame. Anunțat la CES 2017, acesta aduce un nou concept de design al televizorului, menit să se integreze perfect în orice cameră.

Atunci când modul Art este pornit, The Frame arată ca un tablou montat pe perete,. ecranul transformându-se  într-o operă de artă, spre deosebire de televizoarele convenționale care oferă o imagine neagră. Astfel, utilizatorii pot selecta din varietatea de peste 100 de opere de artă digitală din categorii diferite, inclusiv peisaje, arhitectură, natură, pictură și altele. Având la dispoziție  accesorii personalizate, inclusiv rame reglabile și un stand Studio opțional, televizorul The Frame completează și îmbunătățește spațiul oricărei locuințe.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares