Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan – Jocul video

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan – Jocul video

28 Ian 2016 Jocuri

PlatinumGames și Activision Publishing au anunțat lansarea jocului Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, un third-person action brawler care îi pune în prim plan pe eroii în carapace ai New York-ului.

Nu pot spune că am fost o fană a desenelor, benzilor desenate sau a filmului cu Țestoasele Ninja, dar aș testa jocul ăsta.

TMNT_X1_20160104_TMNTScreensR2_0052

Jucatorii vor avea datoria de a proteja New York-ul de extratereștrii, mutanți și Foot Clan în campania single-player sau, alături de până la 3 coechipieri în modul online co-op. Dar fiți pregătiți, nu va fi deloc ușor să treceți de boss-fight-urile cu Bebop, Rocksteady, Shredder sau alți răufăcători foarte cunoscuți fanilor.
TMNT_X1_20160106_TMNTScreensR3_0003
Imaginile tipice PlatinumGames, alături de același hard-hitting fast-paced combat deja consacrat, vor crea o atmosferă cu care sunt obișnuiți fanii jocurilor de acest gen.
3024X1-701_TMNTFMV_160106_148
La ce să ne așteptăm:
– Scene de lupta și Boss-fight-uri mari
– Sistem de progresie rafinat – Fiecare Țestoasă are un stil de luptă distinct care poate fi upgradat pe parcursul jocului cu diverse mișcări Ninjitsu, iteme sau bonusuri.
– Până la 4 jucători în Online Co-op
– Campania single-player poate fi jucată singur sau în modul Online Co-op.
TMNT_X1_20160104_TMNTScreensR2_0041
Jocul se va lansa în această vară sub forma Retail sau Digital Release pe platformele: Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4, Windows PC via Steam.

Comentarii

  1. Eu sper sa ajungem la film. am vazut ca e in cinematografe acum. pare destul de interesant si chiar vreau sa il vad. sper sa ajungem in acest week end!Asteptam si lansarea jocului!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares