Seria de PC-uri și laptopuri de gaming de la Lenovo a ajuns în România

Seria de PC-uri și laptopuri de gaming de la Lenovo a ajuns în România

11 Mar 2016 Gaming, Jocuri, Lansari

Lenovo prezintă în România seria de produse Y700 și Y900 dedicate pasionaților de gaming. Produsele din seria Y au cele mai rapide procesoare disponibile, cea mai recentă tehnologie grafică 3D, ecrane cu rezoluție mare și o performanță audio comparabilă cu cea din studiourile de înregistrări. Printre dispozitivele concepute de Lenovo se numără laptoprle Lenovo Ideapad Y700, disponibil în două variante, cu diagonală de 15 și 17 inci, Lenovo Ideapad Y900 și desktopurile Lenovo Ideacentre Y700 și Lenovo Ideacentre Y900.

IMG_6219

Recunosc că nu știam foarte multe despre seria lor de gaming, dar la evenimentul de lansare desfășurat ieri am avut ocazia să mă joc pentru prima dată cu PC-urile și laptopurile lor de gaming Lenovo, precum și cu accesoriile de gaming deja comercializate în România: mouse-ul Y Precision și mousepad-ul Y, căștile de gaming Y Black-Red și tastatura mecanică de gaming Y. Îmi pare rău că nu am văzut și rucsacul de gaming.

IMG_6259

Piața românească de gaming este în continuare în creștere, românii înțeleg din ce în ce mai bine necesitatea de a avea un echipament foarte bun de gaming pentru a te juca la un nivel ridicat sau chiar pentru a face performanță. Iar concurența pe piața produselor de gaming este mereu binevenită.

IMG_6252

Am fost impresionată de laptopul IdeaPad Y900 pe care sper să-l obțin la teste cât mai curând. Cu un procesor Intel Core i7 K-series de generația a 6-a, placă video NVIDIA® GTX 980M și o tastatură iluminată în mai multe culori, acest laptop cu ecran de 17 inci este pregătit pentru cele mai noi jocuri apărute. Lenovo Ideapad Y900 este disponibil începând de la 9.000 de lei.

IMG_6228

Lenovo Ideacentre Y900 este o stație de gaming gata de competiție, care integrează un procesor de generația a 6-a Intel Quad-Core i7 k-series și placă video Intel NVIDIA GeForce GTX 940 de 4 GB. Lenovo Ideacentre Y900 este disponibil de la prețul de 5.500 de lei.

IMG_6265

Lenovo Ideapad Y700 este disponibil în două variante, de 15 și 17 inci și este un model care vine cu funcții îmbunătățite. Dispozitivul integrează procesoare Intel Core i7 Standard Voltage de generația a 6-a care oferă o performanță incredibilă și eficiență energetică, având o placă grafică NVIDIA GTX 950M, spațiu de stocare de 1TB și difuzoare stereo opționale JBL® pentru performanțe serioase. Lenovo Ideapad Y700 este disponibil la prețuri începând de la 5.000 de lei.

IMG_6260

Lenovo Ideacentre Y700 dispune de un procesor de până la generația a 6-a Intel Quad-Core i7 și placă video NVIDIA GeForce GTX 970, sistem audio 7.1 Surround Sound cu Dolby Home Theater pentru o experiență audio surprinzătoare. Lenovo Ideacentre Y700 este disponibil de la 4.000 de lei.

IMG_6234

Odată cu acestea, Lenovo lansează campania Play On. Eat On, pentru cei care cumpără un laptop sau desktop Lenovo Y700 sau Y900 până pe 6 aprilie 2016, creată special pentru cei mai înfocați fani ai jocurilor video. Pentru orice produs achiziționat din această gamă, utilizatorii pot completa un formular pe site-ul dedicat și primesc un buton special creat pentru a-i ajuta să continue jocul fără întreruperi: printr-o singură apăsare de buton, utilizatorul își va putea comanda felul de mâncare preferat cu ajutorul aplicației FoodPanda. Mai multe detalii despre campania Play On. Eat On. sunt disponibile la www.playon-eaton.com.

Eat On buton

Credem că apetitul pentru gaming este unul în creștere atât la nivel global, cât și în România. De aceea ne-am propus ca Seria Y să răspundă celor mai înalte standarde ale pasionaților de jocuri video și entertainment în general. Cu ajutorul notebook-ului premium Lenovo Ideapad Y900, lansat la începutul anului în cadrul CES 2016, dar și al unei suite de stații, monitoare și accesorii, credem că am reușit această perfomanță,” a declarat Aurel Nețin, Country Manager Lenovo România.

IMG_6245

Comentarii

  1. PC-urile sunt excelente, au o putere mare de procesare și placa video, ahh, demențială. În schimb sunt curios laptopurile în ce clasă de consum sunt. Știu că procesoarele de laptop sunt mai slabe decât cele desktop… Ai idee, au multiplicator deblocat să se poată face un OC ? 😀

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares