Retargeting.Biz – Retargeting personalizat

Retargeting.Biz – Retargeting personalizat

16 Aug 2016 Altele

Lansat în 2013, Retargeting.Biz este un start-up românesc inovator ce propune companiilor din industria e-commerce un software care să îi ajute să interacționeze personalizat și rapid cu fiecare vizitator, în funcție de acțiunile lor. Prin retargetarea vizitatorilor, aplicația crește rata de conversie și veniturile magazinelor online.

Printre modalitățile de comunicare oferite de Retargeting.Biz se numără: Triggere Live când ești pe site, Triggere prin email, sms și remindere.

Ai vrea ca magazinul online pe care îl vizitezi să-ți ofere promoții personalizate, o experiență unică de shopping și newslettere doar pentru produsele care te interesează?

sdsa

Retargeting.Biz a deschis primul birou în Los Angeles, USA, alăturându-se unui grup select de SAAS-uri ce fac acest pas. Compania românească mai dispune de prezență locală în Bulgaria și Polonia, iar Rareș Bănescu și Mugur Frunzetti, cei doi antreprenori care dezvoltă proiectul Retargeting.Biz sunt în discuții avansate cu parteneri din Italia.

Cu ajutorul retargetării personalizate, Retargeting.Biz generează venituri pentru 200 clienți din România și 200 clienți din străinătate, ce provin din industrii variate, precum cele din fashion, IT&C, bancar, home&deco, flori, sport, travel și auto, în cea mai mare parte lideri în e-commerce pe nișa în care activează. În afara țării, platforma mai are clienți în Bulgaria, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, India, Vietnam și US.

De la lansare și până în prezent, Retargeting.Biz a generat pentru companiile care îl utilizează 40 milioane de mesaje personalizate, vânzări suplimentare de peste 8.5 milioane de euro la o rată medie de conversie de peste 10%.

Tool-ul complex ce ajută magazinele online să comunice personalizat cu clienții vine cu workflow-uri definite, însă poate fi customizat de utilizatori, oferindu-le posibilitatea de a stabili modul în care interacționează cu clienții lor.

“Retargeting.Biz se diferențiază de alte tool-uri de profil prin pricing bazat pe performanță, plus o abordare diferită în profilarea și comunicarea cu clientul. Îmbunătățim constant softul cu scopul de a ajuta magazinele online în comunicarea lor cu clienții magazinului. Astfel, am ajuns la 15 triggere pe email, toate suportând email reminder și sms reminder”, susține Rareș Bănescu.

Comentarii

  1. observ ca incet incet totul va putea fi personalizat dupa bunul plac, iar mie imi place tare mult asta. Mai intai UR Browser, apoi asta, in viitor ma astept la pobibilitatea de a personaliza interfata si aplicatiile telefonului ( da stiu ca deja exista tot felul de teme, etc. Dar eu ma refer la o personalizare totala, la sange daca as putea spune, adica, gen: Vreau ca interfata telefonului meu sa fie cea de la LG, aplicatia de camera sa fie de la Samsung, meniul de setari sa fie cel de la Apple si tot asa, sper ca m-ai inteles). Eu sunt un mare fan al personalizarii, asa ca un mare like de la mine 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares