Primul smartphone conceput în parteneriat cu Leica – Huawei P9

Primul smartphone conceput în parteneriat cu Leica – Huawei P9

6 Apr 2016 Lansari, Smartphone-uri

Vă mai aduceți aminte că în urmă cu o săptămână vă arătam o poză cu teaserul pentru un nou smartphone de la Huawei? Un smartphone care vrea să ne demonstreze că viața este mai frumoasă, mai luminoasă, mai interesantă și mai distractivă cu două lentile, nu doar cu una. Azi a venit momentul să aflăm exact ce a pregătit Huawei pentru noi, cum o să ne ajute să vedem lumea într-o nouă perspectivă.

ddd

La evenimentul de astăzi din Londra, Huawei a lansat două noi smartphone-uri foarte interesante: Huawei P9 și Huawei P9 Plus, create în colaborare cu  brandul legendar în domeniul fotografiei, Leica Camera AG. Tot la eveniment a fost prezentată și o brățară inteligentă –TalkBand B3.

Huawei P9

Huawei P9 este primul smartphone conceput împreună cu Leica Camera, iar ambele modele P9 aduc laolaltă superlativele în materie de hardware și software, de la lentile optice, la senzori, și până la algoritmi de procesare a imaginii, permițându-le utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate.

Device-urile P9 dispun de cameră duală: o cameră RGB specializată în capturarea culorilor, și o altă camera monocromă uimitoare în surprinderea detaliilor din imagini. Astfel, cele două camere principale ale lui P9 lucrează în tandem pentru a permite utilizatorilor să creeze imagini cu detalii superioare, având profunzime și culori vii. P9 excelează cu adevărat în condiții de iluminare scăzută, întrucât designul camerei duale garantează că mai multă lumină poate fi captată.

Utilizatorii pot alege între trei Moduri film: Standard, Culori Vii și Culori Discrete, în funcție de preferințele lor personale. Printr-o calibrare meticuloasă a parametrilor camerei, fiecare Mod redă fidel stilul autentic și coloristica Leica. Prin selectarea modului monocrom, utilizatorii P9 își pot folosi smartphone-urile pe post de adevărate camere alb-negru, pentru a captura imagini expresive de o calitate superioară.

Huawei-P9-and-P9-Plus-are-unveiled (1)

Utilizând tehnologia Huawei, Hybrid Focus, P9 capturează imagini cu o viteză superioară, cu acuratețe și stabilitate. P9 suportă focalizarea camerei bazată pe trei metodologii – laser, depth calculation și contrast – și o selectează automat pe cea care oferă cel mai bun rezultat în orice mediu.

Funcția de fotografiere cu diafragmă deschisă a obiectivului integrată în P9, le permite utilizatorilor să experimenteze efecte vizuale inovatoare și să creeze imagini unice. Astfel, P9 permite ajustarea aperturii camerei pentru a crea bokeh – blurul din spatele obiectului focalizat, precum și alte efecte legate de adâncimea de câmp, în timp ce obiectul principal rămâne focalizat clar.

Huawei P9_camera duala

P9 este realizat din sticlă 2,5D de calitate superioară și aluminiu folosit în industria aerospațială, cu margini rotunjite. Senzorul de amprentă le permite utilizatorilor să personalizeze și să își protejeze dispozitivele.

Huawei-P9-2-940x348

Cu un ecran de 5,2 inci, P9 integrează noul procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz și 64 biti, pentru performanțe de top în industrie. Bateria de 3000mAh de mare densitate oferă utilizatorilor P9 mai multă mobilitate.

Huawei a prezentat deasemenea și P9 Plus, care integrează un ecran de 5,5 inci, cu tehnologia Press Touch și o baterie de 3400mAh. P9 Plus oferă deasemenea încărcare rapidă dual-IC, oferindu-le utilizatorilor 6 ore de convorbiri cu o încărcare de doar 10 minute.

Huawei-P9-and-P9-Plus-are-unveiled

Un moment surprinzător pentru invitații la eveniment a fost prezentarea unui trailer care precede noul spot TV pentru Huawei P9 și care îi are în rolurile principale pe Henry Cavill și Scarlett Johansson, Ambasadorii Globali de Produs pentru seria P9. Un video interesant pentru fanii comic book-urilor – Marvel meets DC Comics.  Trailerul simbolizează parteneriatul dintre Huawei și Leica și întrepătrunderea dintre culoare și alb-negru. Alături de Cavill, la lansarea Huawei P9, au participat renumiții fotografi Mary McCartney, David Guttenfelder de la National Geographic, CEO-ul BBC Global News, Jim Egan, Publisher-ul Vogue China, Anita Chang, Președintele și CEO-ul Conde Nast, Jonathan Newhouse.

Huawei P9 va fi disponibil în versiunea de 32GB cu 3GB RAM, având prețuri începând de la 599€.

Modelul P9 Plus va fi disponibil în varianta de 64GB cu 4GB RAM având prețuri pornind de la 749€. Noile modele vor fi disponibile inițial în peste 25 de țări, inclusiv Austria, China, Franța, Germania, Portugalia, Belgia, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite și Anglia. Ulterior, smartphone-urile vor fi disponibile și pe alte piețe.

gsmarena_008

Shares