PHP Battle Rap – hackathon online

PHP Battle Rap – hackathon online

10 Mar 2017 Altele

Platforma online gratuită de IT skills testing, SkillValue.com, lansează pentru prima oară în parteneriat cu ONE Agency, PHP Battle Rap”, un hackathon online, dedicat programatorilor PHP din Romania.

Competiția online a început pe 20 februarie, și se termină pe data de 30 martie, timp în care dezvoltatorii de software din România (în special cei care au interacționat cu Drupal și Symfony) se pot înscrie într-una din cele 2 categorii: Drupal si Symfony.

battlerap_php

Fiecare categorie este alcatuită din 2 etape:
– 1 Quiz (Multiple Choice Quiz) pe Drupal sau Symfony, fiecare compus din 10 intrebări cu timp limitat de 10 minute.
– 1 AlgoPlay, exercitiu de algoritmică care poate fi rezolvat in PHP in maxim 50 de minute.

Locul 1 din  fiecare categorie o să fie recompensat cu un combo ticket la DrupalCamp Transylvania 2017 si  DrupalCon 2017 Vienna.  In cursa pentru premiu intră doar participanții care trec prin cele 2 etape ale categoriei alese și ating cel mai bun scor.

Hackathon-ul online este organizat prin intermediul SkillValue.com, o platformă gratuită de testare IT, care înglobează exerciții algoritmice și teste tehnice destinate dezvoltatorilor de software din întreaga lume. Lunar, se lansează pe platformă competiții online de coding cu tematici diferite. O scurtă retrospectiva a anului 2016 se află aici.

Pentru a vă înscrie în competiție sau pentru a afla mai multe informații despre aceasta, vă rugăm să accesați „PHP Battle Rap”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares