Noutăți de la Blizzard

Noutăți de la Blizzard

27 Mar 2017 Gaming, Jocuri

Foarte rar un joc Blizzard este lăsat în pace cu ocazia lansării. Aceasta este doar etapa I, după care intră într-un proces de continuă susținere, îmbunătățire și perfecționare, adesea cu ajutorul feedback-ului comunității.

Așadar, fiecare univers este întreținut cu multă dedicare din partea developerilor, prin update-uri periodice.

Overwatch

Echipa care se ocupă de Overwatch a lansat pe serverul principal al jocului un nou erou: Orisa – https://playoverwatch.com/en-us/heroes/orisa/

OW_Orisa_009_png_jpgcopy

Orisa este un mech quadruped de clasă Tank, al cărui scop este apărarea zonală. Orisa nu este foarte mobilă, ea fiind mult mai utilă în situații în care trebuie să aperi un anumit punct, sau un anumit traseu, unde se plantează alături de scutul ei imobil sau abilitatea de damage-resist.

Abilitatea ultimată este un mini-pilon destructibil care dă 50% damage boost eroilor din echipa ta care sunt direct în raza vizuală a lui. O prezentare video a abilităților ei o găsiți mai jos, alături de un mic story video.

Pare că scopul ei a fost parțial să fie o alternativă viabilă la Reinhardt (Pentru că acesta era prezent peste tot, mai ales la nivel pro) dar din ce am văzut, cred că vor lucra excelent împreună în competitive, lucru care va boosta popularitatea Sombrei. Ea nu este încă disponibilă pe Competitive, Blizzard lăsând o săptămână pentru acomodare în Quick Play.

Pentru cei care vor cât mai multă informație despre Overwatch avem 3 panel-uri de la GDC 2017 cu informații direct de la developeri.

Michael Chu (Lead Writer) talk about World Building and Storytelling http://www.gdcvault.com/play/1024266/Thinking-Globally-Building-the-Optimistic

Billy Petras (Senior Art Director) & Arnold Tsang (Assistant Art Director) talk around art in Overwatch – http://www.gdcvault.com/play/1024268/The-Art-of-Overwatch-Evolving

Matthew Boehm (3D Character Animator) talk about Animation Bootcamp http://www.gdcvault.com/play/1024319/Animation-Bootcamp-The-First-Person

World of Warcraft! Patch 7.2: The Tomb of Sargeras

World of Warcraft! Patch 7.2: The Tomb of Sargeras este disponibil pe PTR și are data de lansare oficială 28 martie 2017.

Trailer oficial aici:

Acest  nou patch va aduce multe modificări și adiții universului Broken Isles printre care:

 • Dungeon Nou: The Cathedral of Eternal Night
 • Noi quest-uri în linia fiecărei clase (Class Campaign)
 • Brawluri PVP
 • Flying în Broken Isles
 • Pet Battle Dungeons
 • Noi Scenarii de tip Legion Assault
 • Diverse update-uri pentru animații sau sunete pentru clasele Hunter, Death Knight, Balance Druids

World_of_Warcraft_Legion_7.2_Flying02_tga_jpgcopy

Pentru o lista completă și detaliată despre toate modificările aduse în Patch 7.2 – https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20602170

StarCraft Remastered

În cadrul evenimentului I <3 StarCraft din data de 26 martie 2017 s-a anunțat StarCraft Remastered. Aceasta va fi lansată în vara anului 2017 și constă în varianta updatată vizual a jocului original plus expansionul Brood War, păstrând esența acestora.

Trailer:

Varianta Remastered va include și campania Single-Player originală, cu noi interludii în stil comic-book.

Câteva din feature-urile noi prezentate în cadrul I <3 StarCraft dar și în trailer:

 • Rezoluție Widescreen 4K Ultra HD
 • Classic StarCraft Gameplay
 • Ilustratații noi pentru a ajuta campania să prindă viață
 • Peste 50 Misiuni Single-Player
 • Conectat la Blizzard Gaming Network
 • Cloud Saves pentru Campaign, Custom Maps,
 • Replays și Keybinds
 • Tradus în 13 Limbi

Nu doar rezoluția va fi crescută până la 4K, dar și toate unit-models, toate clădirile, efectele vor primi același tratament, ca și cinematicurile principale.

ProtossHD_png_jpgcopy

ProtossSD_png_jpgcopy

Toate strategiile, toate bug-urile de control sau toate feature-urile iubite (Mutalisk Stacking sau Pathfinding-ul prost al Immortalilor) vor fi păstrate.

Jocul va fi integrat în Blizzard Gaming Network (Fostul battle.net) și va beneficia de toate avantajele acestuia. Friend Chat, Voice Chat etc.

StarCraft Anthology (ce include atat jocul cat si expansiunea Brood War) va fi updatat cu un patch nou saptamana aceasta, dupa care va fi disponibil gratuit.

Pentru mai multe detalii, dar și video-uri comparative cu slide: https://starcraft.com/en-us/

Cu mențiunea că pe la 1h04 sau 1h05 începe un mini turneu de StarCraft Brood War între posibil cei mai faimoși jucători de atunci: Flash, Jaedong, Stork și Bisu. Lipsește Boxer sau Nada, dar tot sunt mișto.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares