Moto G5 și Moto G5 Plus

Moto G5 și Moto G5 Plus

6 Mar 2017 Lansari

Lenovo, prin subsidiara sa, Motorola Mobility, anunță lansarea la nivel global a celei mai noi generații Moto G.

Moto G5 este disponibil în două culori superbe – Lunar Gray și Fine Gold – care cu siguranță vor atrage privirile. Design-ul din aluminiu este perfect adaptat preferințelor utilizatorilor: când au de ales între plastic, metal și sticlă, 48% dintre ei preferă telefoane realizate din metal.

Moto G5_Black_Front 2FBlack

Bateria de 2800 mAh va oferi o durată de funcționare de dimineață până noaptea târziu fără a necesita reîncărcare, iar încărcătorul rapid de 10W oferă posibilitatea de încărcare pentru ore întregi în doar câteva minute. În ceea ce privește viteza, puternicul procesor octa-core de 1.4 GHz oferă acces rapid la poze, aplicații și orice altceva fără enervantele sacadări sau încetiniri.2 Blocarea telefonului pentru a păstra informațiile personale în siguranță, sau deblocarea acestuia, pentru a accesa aplicațiile favorite, este acum mai simplă decât oricând prin simpla atingere a cititorului de amprentă.

Un telefon cu o cameră foto de calitate este necesar pentru mulți dintre utilizatori, mai ales atunci când au nevoie de fotografii uimitoare pentru rețelele de socializare. Moto G5 oferă fotografii mai clare și focalizare mai rapidă cu ajutorul camerei de 13MP și a funcțiilor software precum phase detection autofocus (PDAF).

Moto G5 Plus oferă toate aceste funcții, dar chiar mai mult de atât. Cu viteze chiar mai mari și cea mai avansată cameră foto din clasa ei, compromisul nu mai este o opțiune. Cu un design precis, Moto G5 Plus este atât frumos, cât și durabil.

Moto G5 Plus oferă cea mai avansată cameră de 12MP din clasa sa. Tehnologia Dual Autofocus Pixels permite focalizarea pe subiect într-o clipită, pentru a nu rata nici o poză; mai exact utilizează de 10 ori mai mulți pixeli pe senzor, focalizând cu 60% mai repede decât Moto G4 Plus. Iar acesta se descurcă extraordinar și pe întuneric mulțumită diafragmei f/1.7 și a pixelilor mai mari, care permit accesul unei cantități mai mare de lumină.

Moto G5 Plus_Black_Front 2FBack

Moto G5 Plus pune bateria la loc de cinste. Bateria de 3000 mAh și încărcarea rapidă TurboPowerT oferă o autonomie care cu siguranță va dura pe perioada întregii zile și va permite încărcarea pentru 6 ore în doar 15 minute. Cu siguranță Moto G5 Plus va rezista și celor mai încărcate zile.2

Procesorul octa-core de 2.0 GHz al Moto G5 Plus și suportul pentru 4G LTE vor rula fluent toate aplicațiile3 și vor permite consumul de jocuri, video și orice alt conținut media, precum și navigarea pe internet și streamingul muzical la viteze fulgerătoare.4 48% dintre consumatori își doresc un display mai inteligent și un telefon care să îi cunoască mai bine și să le trimită discret notificările de care au nevoie. Moto Display – una dintre cele mai populare Moto Experiences – exact asta face: permite previzualizarea notificărilor fără deblocarea telefonului. Moto G5 Plus mai include și Moto Actions și o nouă experiență: One Button Nav, care permite navigarea rapidă folosind senzorul de amprentă. Mai mult de jumătate dintre consumatori au declarat că nu știau că își doresc anumite funcții de pe telefoanele lor înainte să le utilizeze, însă acum nu mai pot trăi fără acestea. Aceasta este și părerea noastră despre Moto Experiences.

Iar cu ajutorul Google Assistant, prin simpla apăsare timp de câteva secunde, a butonului Home, se pot trimite mesaje, realiza apeluri, naviga și multe alte acțiuni. Alături de Google, ne-am asigurat că Google Assistant funcționează corespunzător pe noua familie Moto G.

Moto G5 va fi disponibil în Sud Estul Europei începând cu luna martie, iar Moto G5 Plus în cea de-a doua jumătate a primăverii. Moto G5 va fi disponibil la nivel de regiune cu prețuri începând de la 199 euro pentru varianta cu 2GB RAM/16GB stocare. Moto G⁵ Plus va începe de la 279 euro pentru varianta cu 3GB RAM/32GB stocare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares