Brandul Lenovo Legion a fost prezentat oficial în România

Brandul Lenovo Legion a fost prezentat oficial în România

8 Mai 2017 Gaming

Cu greu mi-am revenit după weekend-ul care a trecut. De vineri până duminică seara am fost la East European Comic Con 2017, am stat mai mult pe la standul Bloggers Lan Party unde parteneri au fost și cei de la Lenovo, dar mi-am făcut timp și să vizitez celelalte standuri.

Iată ce am descoperit – Lenovo a prezentat gama de gaming Lenovo Legion și noul laptop Lenovo Legion Y720, dispozitiv VR ready robust cu performanțe de top.

04_Lenovo_Legion_Y720_15inch_Oculus

Noul brand Lenovo Legion aduce pe piață dispozitive și accesorii inovatoare, perfecționate printr-un dialog continuu cu întreaga comunitate globală și capabile să ofere un răspuns la nevoia care alimentează pasiunea gamerilor din întreaga lume: o experiență captivantă memorabilă.

Sunt brandul Legion s-au lansat deja două laptopuri de gaming – Y720 și Y520 (păstrând denumirea Y-serie de la laptop-uri anterioare Lenovo). Dar de ce Legion? Lenovo explică:  „Așa cum armata romană avea un scop comun ce îi unea pentru a deveni o forță cu care nu voiai să te pui, Lenovo Legion este despre comunitatea tot mai mare de jucători și pasiunea lor pentru jocuri – scopul lor comun.” Așa că în timpul prezentării oficiale a brandului în România am avut parte și de o „armată romană” venită special la Comic Con.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/

La standul Lenovo Legion, timp de trei zile, pasionații de gaming pe PC-uri au avut parte de experiențe memorabile în jocurile “Triple A” oferite de Windows 10 Creators Update, dar și în competițiile de League of Legends, Rocket League și Hearthstone.

18278366_737999456380738_5183059249967934338_o

Lenovo Legion Y720 este primul laptop din lume cu tehnologie Dolby Atmos integrată, ceea ce oferă o experiență audio unică.

Dispozitivul este echipat cu procesoare Intel Core™ până la i7- 7700HQ Kaby Lake și cea mai nouă placă grafică NVIDIA® GTX 1060 de 6GB, pentru performanțe de gaming neîntrerupte. Capabilitățile VR și ecranul de 15.6 inchi Full HD IPS, care asigură redarea unor culori și texturi vii, garantează experiențe de gaming de o intensitate fără egal.

În ceea ce privește capacitatea de stocare, laptopurile Lenovo Legion Y720 sunt echipate cu HDD de 1 TB și până la 512 GB capacitate de stocare de tip SSD. Memoria RAM de până la 16 GB asigură continuitatea experienței de joc, iar utilizatorii care vor să-și înregistreze sesiunile de gaming pot folosi Lenovo Nerve Sense – un „centru de comandă” care cuprinde o varietate de comenzi: înregistrare in-game, controlul priorității conexiunii la internet, ajustarea setărilor audio și ajustarea setărilor pentru ventilația laptopului.

03_Lenovo_Legion_Y720_15inch

 

Una dintre problemele cel mai des întâlnite în sesiunile de gaming lungi este supraîncălzirea echipamentelor. Lenovo Legion Y720 adresează această problemă și încorporează ventilatoare și aerisiri special concepute în apropierea plăcii grafice și procesorului astfel încât răcirea să se facă în condiții optime.

 

 

Specificații:

Nume Notebook Lenovo Legion Y720
Tip de display 15.6 FHD IPS
Tastatură iluminată Da
Procesor Până la i7-7700HQ Kaby Lake
SSD Până la 512 GB
RAM Până la 16GB
Sistem de operare Free DOS / Windows 10
Placă grafică NVIDIA GTX 1060 6GB
PREȚ RON Începând de la 5.499 lei

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares