Lansare Samsung Galaxy Note 4

Astăzi, 3 septembrie, ora 16:00 – ora României, se va lansa noul smartphone din seria Note – Samsung Galaxy Note 4.

samsung-unpacked-2014 ep 2

Colegul meu Ștefan Roșioară o să fie prezent la evenimentul de lansare, dar și la IFA Berlin. El o să ne transmită cele mai noi informații, detalii de la cele mai așteptate lansări și cele mai proaspete imagini cu gadget-uri abia apărute.

Să revenim la cel mai important eveniment de astăzi – lansarea phonetablet-ului Note 4. Se presupune că Note 4 va avea un display de 5.7 inci, rezoluție de 1440 x 2560 pixeli, va folosi cipsetul Snapdragon 805 și va avea o cameră foto de 16 MP. În câteva ore vom afla toate detaliile.

Vă invit pe pagina mea de facebook pentru a comenta caracteristicile lui Galaxy Note 4.

Puteți urmării evenimentul de lansare cu ajutorul streaming-ului de mai jos:

Comments

comments

You may also like...

No Responses

Leave a Reply

  1. 03/09/2014

    […] După cum vă spuneam, astăzi a avut loc lansarea noului device de la Samsung – Galaxy Note 4. Cu câteva ore înainte deja era știut faptul că odată cu Note 4 se va lansa și Note Edge – un device revoluționar ce dispune de un al doilea ecran pe marginea din dreapta. Ce nu se știa a fost faptul că Samsung va lansa și un device nou și cu adevărat impresionant – Gear VR (Virtual Reality). Gear VR este un headset (pereche de ochelari mai bine zis) special creați pentru realitate virtuală. […]

Shares