Festivalul internațional de tehnologie #INGLovesIT

Festivalul internațional de tehnologie #INGLovesIT

7 Mar 2017 Altele

ING Software Development Center, hub-ul de dezvoltare software al grupului ING, organizează în București prima ediție a festivalului internațional de tehnologie #INGLovesIT care își propune să ofere experților IT informație tehnică într-un mod creativ.

AAEAAQAAAAAAAAiNAAAAJDRjNjNjZjE4LTU1NTAtNDlhNC1hZmU2LWY2MWI3ZDVlMDNlYw

Prima ediție a festivalului va avea loc în București, vineri, 7 aprilie, la Deschis Gastrobar, evenimentul urmând a fi implementat și în alte țări în care ING este prezent. Înscrierile se deschid mâine, 8 martie, iar mai multe detalii vor fi disponibile pe  https://www.ing.ro/ithub

Festivalul abordează tehnologii și metodologii care dau direcția pe piața de IT&C. Alături de o serie de speakeri internaționali și reprezentanți ING, evenimentul explorează 4 marii domenii:

  1. Microservices – structura pe care se bazează serviciile de internet banking ING. În cadrul festivalului vor fi dezbătute subiecte privind evoluția de la aplicații de tip Monolit la Microservices și influența Microservices în modul de funcționare a unui Data Center.
  2. Data Managment/Big Data – Data Science și tranziția către Big Data vor fi printre subiectele dezbătute în această sesiune.
  3. Cyber Security – un subiect de actualitate în industria bancară și a tehnologiei informației. Sub acestă temă, festivalul va aborda subiecte precum Blockchain și securitatea informației la Google.
  4. DevOps – în cadrul evenimentului, reprezentanți ING, Inuits și Chef vor dezbate metodologia DevOps/Agile și implicațiile acesteia în procesul de automatizare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares