Gadget Week: 8-14 noiembrie 2015

Gadget Week: 8-14 noiembrie 2015

16 Noi 2015 Gadget Week

Ediția video Gadget Week: 

1. Samsung Galaxy S6 și S6 Edge vor primi upgrade-ul la Android 6 începând cu luna ianuarie 2016. Posesorii phableturilor Samsung Galaxy Note 5 și Samsung Galaxy S6 Edge+, vor primi noul update începând cu luna decembrie a acestui an. Dar dacă ați achiziționat telefoanele de la operatori, s-ar putea să mai așteptați câteva luni până să vă bucurați de noul update.  

2. Am aflat, în avanpremieră, câteva oferte ce vor fi de Black Friday. Majoritatea magazinelor online au ales data de 20 noiembrie pentru acest eveniment.

htc

Cei de la QuickMobile au pregătit oferte speciale pe care vi le pot prezenta:

    • Smartphone-ul Asus Zenfone 2 cu 4GB memorie RAM va avea un preț special de 1.000 lei, față de 1.500 lei cât este în prezent.
    • Tableta HTC Nexus 9 WiFi de 32 GB va avea un preț de 1.500 lei, față de 2.300 lei cât este în mod normal.
    • Jucăria SmartBalance Wheel, care poate fi o alternativă pentru un segway, va fi disponibilă la 2.000 de lei, jumătate față de prețul actual.

3. Compania BlackBerry pregătește un nou smartphone cu sistem de operare Android. BlackBerry Vienna va fi al doilea smartphone cu Android al companiei care va dispune de tastatura qwerty, păstrând astfel designul care ia consacrat. Specificațiile ar urma să fie mai slabe față de primul  model cu Android al companiei, BlackBerry Priv, dar va fi și mult mai accesibil ca preț. Nu se cunoaște încă data de lansare.

vienna-black

4. Orange oferă o soluție Internet of Things prin care permite monitorizarea și supravegherea oricărei locuințe. Serviciul va fi lansat comercial anul viitor, iar în acest moment, 50 de clienți ai companiei participă la un program de testare pentru această soluție.

Sistemul este format dintr-o unitate set-top-box care comunică prin internet cu serverele Orange, informațiile fiind disponibile pe o platforma online, dar și pe o viitoare aplicație de mobil. Cei șase senzori pentru casă se conectează wireless la unitatatea centrală prin tehnologia Z-wave, unul din furnizorii acestui serviciu este compania Fibaro.

Soluția Orange Smart Home conține șase tipuri de senzori: pentru fum, pentru mișcare, pentru inundație, pentru uși sau ferestre, prize inteligente și camere de supraveghere ce se conectează prin Wi-Fi. Ulterior vor mai fi adăugați și alți senzori.

!cid_head

5. Cel mai nou ceas inteligent Samsung, Gear S2, vine în două modele diferite, varianta clasică și varianta sport pe argintiu și gri închis. Gear S2 clasic are o brățară neagră, din piele, în timp ce Gear S2 vine cu o brățară simplă și minimalistă, ideală pentru utilizatorii care sunt mereu în mișcare.

Rama rotativă este elementul diferentiator pe care îl introduce Gear S2. Această ramă permite navigarea ușoară și rapidă prin funcțiile ceasului.

În cutie primești și adaptor de alimentare, cablu USB, aparat de încărcare wireless și manual de utilizare.

Mai multe detalii despre el aici.

 Surse: go4it.ro, gadget.ro, marshable.com, comunicate de presa

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares