Gadget Week: 5 – 12 februarie 2017

Gadget Week: 5 – 12 februarie 2017

12 Feb 2017 Gadget Week

1. HTC lansează smartphone-ul DESIRE 650

Noul smartphone are un procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core, așa că poți rula simultan mai multe aplicații, fără nicio problemă. Noul HTC Desire 650 îți oferă și un spațiu de stocare de 16 GB, la care poți adăuga până la 2 TB spațiu adițional prin slot-ul de card microSD™.

HTC Desire 650 Lime Light

Design-ul nou al lui HTC Desire 650, 50/50 neted și cu striații, nu este doar plin de stil, ci și ergonomic, pentru o experiență confortabilă. Textura cu striații îți oferă mai multă siguranță când îl ții în mână, și vei ști dintr-o singură atingere cum este orientat telefonul. Ecranul de 5 inch este protejat cu sticlă rezistentă Corning Gorilla.

Detalii

2. Orange anunță extinderea acoperirii 4G și oferte speciale de Valentine’s Day

Peste 1.300 de noi localități beneficiază de acoperire 4G în urma votului utilizatorilor.

În prezent, Orange oferă acoperire 4G în 6.723 localități (nu am găsit o listă cu aceste localități). La votul din aplicație au participat 25.851 utilizatori Orange 3G și 4G

În județele și zonele cu grad mare de acoperire, precum București și Ilfov, au fost realizate lucrări de densificare.

În perioada 7 februarie – 15 martie, clienţii Orange au posibilitatea de a câștiga bonus de net direct din contul lor Orange, cu ajutorul Dragobiţilor. După autentificarea în cont, clienții au o provocare simplă: printr-un simplu click, ei pot aduna cifrele numărului lor de telefon cu cele ale numărului persoanei dragi. Numărul rezultat este înmulţit cu 10 și transformat în bonus de net. Acesta este valabil o lună de la data activării, pentru fiecare dintre cei doi clienţi ale căror numele au fost introduse. Mai mult decât atât, fiecare client Orange poate accepta provocarea Dragobiţilor de trei ori.

Detalii aici și aici

3. Cu ocazia aniversării a 20 de ani de când este prezent în România, operatorul Vodafone oferă internet gratuit tuturor utilizatorilor de Sfântul Valentin.

4. Allview a lansat primul lor smartphone dual camera – X4 Soul

Două camere se completează în acest sens: camera principală de 13MP, cu o deschidere a difragmei f/2.0, surprinde detaliile chiar și în lumină scăzută, în timp ce a doua cameră, de 5MP, preia informații despre profunzimea câmpului vizual pentru a obține un efect de blur în fundal. Rezultatul este asemănător celui obținut cu o cameră DSLR.

X4 Soul

Detalii

5. S-a lansat tastatura mecanică de gaming HyperX Alloy FPS

HyperX a lansat în România tastatura mecanică de gaming FPS HyperX Alloy, iar eu am fost prezentă la evenimentul de lansare.

Tastatura mecanică Alloy are un aspect compact (perfectă pentru lan-party-uri), permițându-le gamerilor să maximizeze spațiul de pe birou pentru mișcările mouse-ului în jocurile FPS. Ce mi-a plăcut cel mai mult la ea este cablul detașabil, portul de încărcare fast-charge pentru smartphone (tabletă), cele șase moduri de iluminare ce se pot schimba doar din tastatură (nu este necesară instalarea unui soft) și prețul foarte bun pentru calitatea oferită.

-HyperX_AlloyFPS_HX_KB1_UK_rk_hr

Detalii

 6. Noutăți în oferta Digi Mobil: Lenovo Moto Z Play, Samsung GALAXY A5 2017 și Philips X586

Digi Mobil și-a actualizat oferta de telefoane mobile la început de februarie 2017 și avem trei telefoane mobile la capitolul Noutăți:  Lenovo Moto Z Play, Samsung GALAXY A5 2017 și Philips X586.

Detalii

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares