Gadget Week: 29 ianuarie – 5 februarie 2017

Gadget Week: 29 ianuarie – 5 februarie 2017

4 Feb 2017 Gadget Week

Ediția Gadget Week Live:

1. Philips X586 este disponibil în România

China Electronics Corporation lansează în România Philips X586, un smartphone dual SIM, compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât și TDD-LTE. Terminalul va fi disponibil, începând cu luna februarie, în oferta Digi Mobil. Philips X586 este disponibil pe culoarea alb/roz-gold, la prețul de vânzare recomandat de 699 RON.

Philips-X586-1

Detalii

2. Samsung a lansat în România smartphone-urile Galaxy A – 2017

Noua serie prezintă o cameră îmbunătățită, un design stilat și o serie de beneficii importante în utilizarea de zi cu zi. Acestea sunt disponibile în România în două versiuni: Galaxy A5 cu ecran de 5,2” și Galaxy A3 de 4,7”. Designul noii serii Galaxy A este specific produselor premium Samsung, având o ramă de metal și sticlă 3D pe partea din spate. Noua serie Galaxy A  dispune de cameră foto îmbunătățită.

În plus, funcția de încărcare rapidă le permite să își încarce dispozitivul mai rapid ca până acum, la capacitate maximă. De asemenea, noile Galaxy A sunt echipate cu un port USB Type-C reversibil, ce ușurează conectivitatea. Nu în ultimul rând, noile modele Galaxy A au capacitatea de memorie extinsă și se poate adăuga un spațiu suplimentar de stocare, de până la 256GB, prin cardul MicroSD

Galaxy A3_Black Sky

Detalii

3. Samsung Galaxy Tab S3 va fi prezentat pe 26 februarie la Barcelona în cadrul unui eveniment ce va preceda Mobile World Congress, Samsung Galaxy S8 urmând să fie lansat în aprilie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în New York.

Se așteaptă ca tableta Samsung Galaxy Tab S3 să vină cu un display generos de 9.7 inch cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 4 GB memorie RAM la bord.

Detalii

4. Serviciul apel Wi-Fi de la Orange este disponibil și pentru iPhone

După ce, la finalul anului 2015, Orange lansa serviciul în teste pentru o gamă limitată de smartphone-uri Samsung, acum și clienții care folosesc terminale iPhone au posibilitatea de a se bucura de acces la serviciile de voce chiar și atunci când nu au semnal de rețea pe telefon. Astfel, serviciul poate fi utilizat de astăzi împreună cu iPhone 5c, Iphone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 și iPhone 7 Plus.   

Serviciul apel Wi-Fi, disponibil atât la abonament, cât și la cartela PrePay, permite apelarea oricărui număr de telefon prin intermediul rețelelor Wi-Fi, chiar și în locurile care nu se află în aria de acoperire a rețelei mobile.

Detalii

5. Tarifele de roaming vor fi eliminate începând cu 16 iunie 2017 pentru apelurile de voce, iar tariful maxim pentru 1 GB în roaming va fi de 7.7 euro. Prețul va scădea până în 2020 la un nivel de 2.5 euro per giga.

6. Panasonic pune la dispoziția fotografilor o aplicație pentru alegerea obiectivului potrivit camerei foto pe care aceștia o au.
Printr-un chestionar interactiv care constă în selectarea tipurilor de înregistrări pe care fotograful dorește să le realizeze, acesta va primi cele mai bune recomandări pentru alegerea echipamentului care îl va ajuta să obțină imagini surprinzătoare, de înaltă calitate.

Aplicația este disponibilă pe site-ul Panasonic România: http://www.panasonic.com/ro/consumer/camere-foto-si-video/lens-selector.html.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares