Gadget Week: 12 – 19 martie 2017

Gadget Week: 12 – 19 martie 2017

19 Mar 2017 Gadget Week
  1. HTC lansează un produs nou pe 20 martie, ar putea fi HTC 11.

Informaţiile de faţă îşi au originea pe pagina de Facebook din Taiwan a HTC, unde compania a publicat o fotografie cu mesajul „spring is coming”, alături de data de 20 martie 2017. Acesta ar putea fi momentul în care noul HTC 11 ar putea fi dezvăluit, sau doar momentul în care vom primi un nou teaser pentru acesta.

Detalii

  1. Între 20 și 24 martie s-ar putea lansa noi tablete iPad

Se pare că Apple pregăteşte lansarea a trei noi modele de tablete high-end, în toate cele trei mărimi deja exsitente. Odată cu reîmprospătarea hardware-ului intern, cu un nou chipset performant, mai multă memorie RAM şi probabil un display îmbunătăţit, sunt aşteptate şi noi linii de design, însă nu acesta va fi momentul în care modelul „mediu” de 9,7 face trecerea la 10,5”, cum se aude de ceva vreme. Acel model ar putea fi programat pentru o lansare în toamnă, după apariţia noilor modele de iPhone. Toate modelele Pro vor fi compatibile cu Apple Pencil şi cu accesoriile care se conectează pe Smart Connector.

ipad-pro

Detalii

  1. A fost lansat Huawei P10 lite

Modelul P10 lansat la MWC în urmă cu două săptămâni vine cu o construcţie predominant metalică, însă pentru P10 Lite, Huawei a ales panouri de sticlă îmbinate cu o ramă metalică pe margini.

Camera foto beneficiază de un singur senzor, în timp ce jack-ul audio a fost poziţionat în partea de sus, spre diferenţă de P10 standard, care îl are în partea de jos, lângă mufa USB Type-C.

La capitolul hardware intern avem de a face pe P10 Lite cu un chipset Kirin 658, care pare să fie o versiune mai rapidă a lui 655, lansat anul trecut, 4 GB memorie RAM (la fel ca P10), 32 GB spaţiu de stocare, slot pentru carduri microSD şi un acumulator de 3.000 mAh cu încărcare rapidă (9V/2A). Camera foto de 12 megapixeli pare să fie aceeaşi pe care am întâlnit-o şi pe alte modele Huawei şi Honor, însă în variantă single-sensor, fără zoom, stabilizare optică, efect de blur şi alte funcţii avansate. Camera foto frontală beneficiază probabil de acelaşi senzor de 8 megapixeli de pe Huawei P9.

Preţul anunţat pentru Marea Britanie este de 299 lire, echivalent cu 350 de euro în restul europei.

Detalii

    1. Google a lansat aplicația Uptime pentru utilizatorii iOS

Prin această aplicație , utilizatorii pot urmării filmulețe de pe YouTube concomitent cu un prieten. Pentru a vă crea un cont intrați pe contul de Twitter al aplicației și veți găsi zilnic un cod care vă va permite înscrierea în aplicație –  https://twitter.com/uptimeApp

 Detalii

6. Extragere câștigător IMAX

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares