Detalii despre Destiny 2

Detalii despre Destiny 2

19 Mai 2017 Jocuri

Destiny 2 va fi continuarea popularului joc pentru console Destiny, evident. Acesta va beneficia de o poveste nouă, fresh, noi începuturi care vor purta toți jucătorii, indiferent dacă sunt jucători vechi sau noi, hardcore sau casual, în aventuri care mai de care mai interesante.

5555_d20170316-005_Reveal_Social_KEYART_16-9_FINAL

Destiny 2 va fi disponibil și pe PC, dar jucătorii de PS4 vor beneficia de conținut exclusiv.  Destiny 2 pe PC va fi disponibil EXCLUSIV prin intermediul aplicatiei Blizzard (battle.net).

Jucătorii vor lucra împreună pentru a recâștiga lumea și pentru a scăpa de comandantul Red Legion, Lord Ghaul, pentru că acesta a invadat lumea și a lăsat Guardienii fără putere. Premisa campaniei: modul în care gardienii îşi pierd puterile şi îşi revin după ce căminul le este distrus de atacurile inamice.

d2_pvp_action_02

Câteva informații pe scurt:

4 Lumi noi de explorat pline de feature-uri interesante.

  • European Dead Zone – cea mai mare destinație nouă
  • Titan – una din lunile lui Saturn
  • Nessus – un planetoid straniu și instabil
  • Io – una din lunile lui Jupiter

d2_warlock_gear_01

– Aventuri noi – Misiuni scurte cu povești de sine stătătoare pentru ca jucătorii să descopere cât mai multe detalii despre universul Destiny 2

– Lost Sectors – Boși unici care păzesc diferite comori aflate la finalul labirinturilor de tip dungeon

– Evenimente Publice – Evenimente dinamice în care poate intra orice jucător care este în trecere prin zona în care se întâmplă. Evenimentele sunt solo sau până la 9 jucători.

d2_story_action_04

– Strikes – Misiuni de 3 jucători

– Raid – Misiune de 6 jucători cu recompense mult mai mari.

– Competitive 4v4 în “The Crucible” cu noi moduri și hărți: Countdown (nou mod în care jucătorii joacă alternativ pe Defensivă sau Ofensivă) și Midtown

– Clanuri cu funcționalitățile aferente.

d2_pvp_heroic_02

În luna septembrie a acestui an, Destiny 2 va fi disponibil pentru consolele PlayStation4, unde va beneficia de conţinut exclusiv pentru o perioadă limitată, şi Xbox One (abonamente PlayStation Plus, respectiv Xbox Live Gold sunt necesare pentru a accesa unele porţiuni semnificative ale jocului). De asemenea, Destiny 2 va fi disponibil pentru PC, în format fizic (retail) sau digital, drept primul joc third-party ce va fi oferit prin intermediul serviciului online Battle.net al celor de la Blizzard Entertainment.

În plus, NVIDIA anunță că jocul Destiny 2 va fi disponibil pentru PC și va rula în rezoluție 4K cu plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX. De asemenea, versiunea pentru PC a jocului Destiny 2 va beneficia de un driver Game Ready pentru a le oferi utilizatorilor experiența unei rezoluții superioare de joc, mai multe opțiuni grafice, tehnologii avansate și suport WASD.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares