Cum să dispari de pe internet – Deseat.me

Am avut câteva momente în care am vrut să dispar din online, de pe internet. Să șterg imediat toate postările mele, toate conturile, pozele și comentariile postate vreodate de mine pe internet. După ce mi-a trecut supărarea, mi-am dat seama că nu ar fi fost o decizie bună… dar poate sunt persoane care chiar și-ar dori să nu mai fie găsite pe internet.

Screen-Shot-2016-11-24-at-10.41.10-796x338

Dezvoltatorii suedezi Wille Dahlbo și Linus Unnebäck au creat Deseat.me, aplicația web care oferă o modalitate rapidă de a șterge existența de pe internet, cu doar câteva clicuri.

Atunci când vă conectați pe site cu un cont Google, aplicația scanează să caute toate aplicațiile și serviciile pe care v-ați creat un cont cu acea adresă de mail (durează câteva minute), apoi creează o listă a acestora cu link-uri de ștergere. Puteți alege voi ce conturi ștergeți.

156

Eu am descoperit că am 156 de conturi pe internet… ca multe, sigur o să șterg din ele.

Atenție! Postările scrise despre voi de către alte persoane pe site-ul lor/blog-ul lor etc. nu or să fie afectate. Indexarea Google o să se modifice în câteva zile, până atunci pozele/postările voastre or să apară în căutările Google, deși nu vor duce nicăieri.

Comments

comments

You may also like...

2 Responses

Leave a Reply

  1. In sens invers: daca aveti chestii naspa despre voi, ideal ar fi sa aveti cat mai multe chestii d-ale voastre, ca sa nu apara alea scrise de altii.

Shares