Camere video pentru motociclete, scutere și biciclete – MiVue 510 și MiVue 560

Camere video pentru motociclete, scutere și biciclete – MiVue 510 și MiVue 560

17 Iul 2016 Știri

Mio Technology, producătorul autohton de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., lansează pe piață două noi dispozitive video pentru vehiculele pe două roți : Mio MiVue 510 și MiVue 560.

Mio Riders

Mulți conducători auto și-au echipat de mult mașinile cu camere video ce filmează în permanență traficul din fața automobilului. Este soluția ideală pentru a demonstra vinovăția cuiva în trafic sau pentru a înregistra drumul parcurs de tine. Pentru că aceste dispozitive au avut succes și au fost foarte apreciate ca accesorii pentru mașini, cei de la Mio au creat camere video asemănătoare și pentru motociclete, scutere și biciclete.

Mio Mivue 510 și MiVue 560 sunt soluția ideală pentru acest tip de vehicule deoarece au capacitatea de a înregistrarea imagini clare din timpul călătoriilor cu bicicleta, mopedul sau motocicleta, oferind siguranță conducătorului. Noile dispozitive video se pot transforma în martorul dumneavoastră ocular și constituie o protecție în plus atunci când vine vorba de accidente.

Cele două camere video au un design compact, robust, dar ușor și subțire. Înregistrează imagini la calitate HD și pot fi folosite zilnic în trafic. Mai mult, Mio MiVue 510 și MiVue 560 sunt rezistente la apă (IPX7), au o carcasă din aliaj de aluminiu, lentile din sticlă și baterie LiIon.

FEU_MiVue528_Box_v1c

MiVue 510 și MiVue560 înregistrează la o rezoluție de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secundă și dispun de un unghi de vizulizare de 130° pentru a surprinde orice detaliu.

Camerele frontale au un obiectiv cu o diafragmă F1.8, cu deschidere largă, și sistem optic format din șase elemente de sticlă, ce permite înregistrarea unor imagini clare, chiar și în condiții de iluminare scăzută. Greutatea camerei este de 77 de grame, iar bateria reîncărcabilă permite înregistrare continuă timp de 180 de minute. Pentru cele două dispozitive video poate fi utilizat gratuit programul MiVue Manager pentru Windows 7,8,10 și Mac IOS.

FEU_MiVue528_Box_v1c

MiVue 560 este echipat cu un senzor optic Sony™ CMOS. Tehnologia din interiorul acestuia, dezvoltată de Sony, permite pătrunderea unei mai mari cantități de lumină, imaginile înregistrate fiind astfel mai clare și având un contrast mai bun. De asemenea, îmbunătățește calitatea imaginilor înregistrate în condiții de lumină slabă.

Față de MiVue 510, MiVue 560 dispune și de senzorul de ½.8-inch Sony IMX322 pentru rezultate superioare ale imaginii. Mai mult, dispozitivul include un suport robust de înaltă calitate, compatibil cu alte camere de acţiune, un încărcător pentru motociclete rezistent la apă și un cablu USB detașabil.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares