Call of Duty: WW2 se lansează pe 3 noiembrie

Call of Duty: WW2 se lansează pe 3 noiembrie

28 Apr 2017 Gaming

Call of Duty revine la tiparul clasic care a fost punctul de plecare pentru această franciză.

CODWWII_KEYART_EN

Pe 3 noiembrie se lansează noul titlu din seria Call of Duty – WW2. Tematica jocului va fi, după cum este evident și din titlu: Al doilea război mondial.

Trailer:

După cum este evident și din trailer, acțiunea campaniei single-player va fi centrată în jurul evenimentelor mari din al doilea război mondial, jucând de partea Aliaților.

Povestea va urmări niște oameni simpli, care ulterior devin eroi după ce se luptă cu niște situații aproape imposibile.Ei fac parte din faimoasa Divizie 1 Infanterie a Statelor Unite. Jucătorii vor lua cu asalt plajele Normandiei pe data de 6 iunie 1944 cunoscută şi ca D-Day, vor străbate Franţa pentru a elibera oraşul Paris şi nu în ultimul rând vor intra în Germania pentru a purta bătălii incredibile.

De asemenea vom avea parte și de un mod de joc cu tematica Zombies: Nazi Zombies, care pare deja că va fi extrem de jucat.

10.222.13.9

Multiplayer-ul va fi clasic, cu arme autentice pentru acea perioadă, în locații cunoscute. Ca inovații în multiplayer vom avea Divisions pentru configurarea personajului, dar și noi moduri: War și Headquarters.

Pentru mai multe informații va trebui să așteptăm până la E3 2017

Call of Duty: WWII este publicat de Activision și dezvoltat de Sledgehammer Games.

Precomenzile pentru Call of Duty: WWII asigură accesul în Private Beta, cu acces prioritar pentru cei care deţin PlayStation 4. Call of Duty: WWII va fi disponibil la precomandă în România prin intermediul Altex şi Media Galaxy în două versiuni:

  • Ediţie Standard
  • Ediţie Pro – include Season Pass, Steelbook şi alt conţinut bonus

CallofDuty_WWII_Screen4_WM

Call of Duty: WWII va fi disponibil pentru PlayStation4 şi Xbox One la preţul de 259,90 RON şi pentru PC la preţul de 219,90 RON pentru ediția Standard.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares