Brățara Colour Band A1 monitorizează nivelului radiațiilor solare

Brățara Colour Band A1 monitorizează nivelului radiațiilor solare

12 Aug 2016 Altele

Brățara Colour Band A1 de la Huawei nu este doar un accesoriu colorat pentru monitorizarea activităților sportive, ea te poate ajuta și să monitorizezi nivelului radiațiilor solare.

gsmarena_002

Huawei Colour Band A1 integrează senzori care numără pașii și distanța parcursă și care calculează caloriile arse, precum multe alte brățări inteligente, o noutate este senzorul UV încorporat: utilizatorul primește o notificare dacă nivelul radiațiilor solare depășește limita admisă și este recomandat să nu se mai expună la soare sau să folosească o loțiune cu protecție solară.

După sincronizarea cu smartphone-ul utilizatorului, Huawei Colour Band A1 afișează notificări în timp real despre apeluri, mesaje, email-uri noi, update-uri din rețelele sociale sau memento-uri din calendar, prin vibrații discrete și iluminare LED.

Cadranul dispozitivului este făcut dintr-un metal durabil, iar utilizatorii pot alege între mai multe variante ale brățării, care pot fi de diferite culori și texturi, toate produse din silicon sau piele, pentru a se asorta cu stilul fiecărui utilizator.Huawei Colour Band A1

Huawei Colour Band A1 este rezistent la apă astfel că poate fi purtat la adâncimi de până la 1 metru timp de cel mult 30 minute, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie să îl scoată atunci când fac un duș sau când merg prin ploaie.

Bateria integrată, de 70 mAh, și tehnologia Bluetooth 4.2, pentru sincronizarea cu smartphone-ul, permite un timp de funționare fără încărcare de aproape o lună.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares