AOC lansează cel mai rapid monitor de gaming de pe piață – AGON AG251FZ

AOC lansează cel mai rapid monitor de gaming de pe piață – AGON AG251FZ

24 Noi 2016 Gaming

AOC anunță astăzi cel mai rapid monitor premiul cu panou TN – AGON AG251FZ. Acest display de 25”, atât pentru jucătorii de top, cât și  pentru amatorii de esports, are o rată de împrospătare de 240 Hz și un timp de răspundere de doar 1 ms.

AOC AGON AG251FZ – cel mai rapid monitor AGON de până acum – o să fie disponibil în magazine din ianuarie 2017 la prețul recomandat de 2.299 LEI.

Agon-25in-frontback-logo

Pentru postură confortabilă a utilizatorului, suportul ergonimic Ergo Dial dispune de diferite moduri de a schimba poziția monitorului în una cât mai aproape de perfecțiune, cu ajustări de înălțime acompaniate de o scară care marchează plasarea preferată. Monitorul poate fi, de asemenea, înclinat sau pivotat din modul landscape în cel portret. Ba mai mult, suportul vine cu un mâner atașat, lucru care face monitorul mult mai ușor de transportat către și de la LAN party-uri, spre exemplu. După o sesiune lungă de jucat, ochii utilizatorului sunt protejați de o tehnologie avansată: Flicker-free diminuează procesul de flickering la minimum și modul Low Blue Light reduce lumina albastră nocivă, în timp ce asigură emiterea cantității exacte de lumină albastră pentru o reproducere a culorii cât mai precisă. Cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz, fiecare imagine redată pe AG251FZ este extrem de clară – indiferent de cât de rapidă este acțiunea de pe ecran.

fg

Ecranul de 25” este îmbunătățit cu o serie de caracteristici unice special proiectate pentru sesiunile de gaming cum ar fi modul Low Input Lag, care se asigură că toate comenzile sunt executate imediat și modul Shadow Control, care iluminează zonele întunecate fără a afecta restul ecranului. În plus, tastatura QuickSwitch permite jucătorilor să schimbe rapid presetările adaptate la cerințele jocurilor de acțiune, shootere sau de strategie. Cu toate aceste caracteristici, jucătorii se pot aștepta la o experiență imersivă fără precedent care permite jocurilor să depășească toate standardele de până acum.

 

Specificații – AG251FZ

Model AG251FZ
Display 25″ TN cu rată de refresh 240 Hz
Rezoluție 1920×1080
Tehnologie Sync Adaptive Sync
(compatibilă cu FreeSync)
Conectivitate 1 x VGA1 x DVI

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2a

4 x USB 3.0
Audio out/in

Microphone in/out

Caracteristici speciale Stand ergonomic ajustabil pe înălțimeBoxe

Timp de răspuns 1 ms GtG

Lansare în Europa Ianuarie 2017
MSRP 2299 LEI

 

Detaliile complete despre monitorul AOC AGON AG251FZ sunt disponibile aici.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares