Allview oferă accesorii gratis de Black Friday

Allview oferă accesorii gratis de Black Friday

19 Noi 2015 Altele

Nu este o glumă! Și oferta nici nu este condiționată de cumpărarea unui device Allview, ca în anii trecuți. Vezi toate ofertele pe platforma creată special pentru Black Friday – www.allviewbf.ro

Allview oferă începând de mâine, de Black Friday, reduceri de 100% pentru accesorii. Compania pune la dispoziția utilizatorilor peste 200.000 de produse la prețuri speciale, prin intermediul partenerilor săi, în această perioadă de shopping intens. Totodată, clienții Allview sunt invitați pe www.allviewbf.ro, platforma dedicată Black Friday, unde, alături de reducerile de care pot beneficia, aceștia își pot comanda unul din cele 100.000 accesorii cadou.

Black_Friday_Allview

„În premieră, pentru campania Black Friday de anul acesta, comenzile accesoriilor gratuite nu vor fi condiționate de achiziția unui produs Allview, astfel oricine poate beneficia de oferta noastră. Pentru a ne asigura că utilizatorii noștri au acces la cele mai recente tehnologii și produse Allview, am livrat deja către partenerii noștri peste 200.000 de unități, dintre care 150.000 de smartphone-uri.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Oferta Black Friday Allview este valabilă în perioada 20-29 noiembrie 2015. Clienții care doresc să profite de această campanie promoțională sunt invitați să acceseze website-ul dedicat www.allviewbf.ro și să comande accesoriul dorit, gratis, pentru care vor achita doar taxele de transport.

Produsele care vor beneficia de reduceri substanțiale de preț sunt smartphone-urile X2 Soul Style, V2 Viper X + și tableta Viva i10HD. Toate aceste modele au fost lansate recent și sunt disponibile în magazinul online Allview, pe baza de precomanda.

Smartphone-ul V2 Viper X + este cel mai recent telefon din portofoliul Allview. Modelul oferă conectivitate 4G Dual Mode și spre deosebire de celelalte modele din gama Viper beneficiază de memorie RAM de 3GB care asigură rularea fluentă a celor mai pretențioase aplicații și jocuri. Dispozitivul reprezintă combinația ideală între un design elegant și o funcționalitate completă.

Comentarii

  1. Am incercat sa ii pacalesc comandand mai multe produse ca sa platesc doar odata 20 de lei transportul, dar … se pare ca fiecare comanda e separat si dupa ce ai bagat datele s-a si inregistrat… credeam ca arata un total ceva dar nah e bine si asa 😀

  2. mi s-a parut ok oferta desi multi s au revoltat ca trebuia sa plateasca transportul…dar oricum transportul il platesti si cand comanzi ceva de la ei…deci…de ce sa ne revoltam aiurea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares