WOWFixit – protecție lichidă pentru ecranul telefonului

Chiar azi am testat o soluție care este considerată cea mai bună pentru protecția ecranului telefonului – WOWFixIT.

Chiar am filmat și un live în care am aplicat soluția pe ecranul smartphone-ului meu – Galaxy Note 5.

Mai jos puteți vedea live-ul.

Substanța este foarte ușor de aplicat, durează 3 minute aplicarea ei și poți utiliza device-ul imediat după.

thumb_IMG_0187_1024

La final am observat stratul subțire de protecție a ecranului, strat ce abia se vede, nu este deranjant ca o folie de protecție. Această soluție nu strică cu nimic aspectul display-ului și nu afectează timpul de răspuns al ecranului la utilizarea tactilă. Eu am aplicat soluția și pe camera principală a telefonului pentru a evita posibilele viitoare zgârieturi.

WOWFixIT reprezintă cea mai nouă și inovatoare modalitate de protecție a display-ului oricărui ecran sau suprafața din sticlă, de la smartphone și tabletă până la camere foto digitale, smartwatch-uri și chiar laptop-uri.

wowfixit-boxes-5

Calitatea excepțională promisă de WowFixit este asigurată printr-un gel de protecție care are în componență silicat de titan. Este foarte ușor de aplicat și poate fi utilizat pe orice suprafață de sticlă. Stratul final este impermeabil, antibacterian și non-toxic, fiind o soluție organică. Originalitatea produsului este dată de realizarea prin nanotehnologie, astfel acoperind toate neregularitățile de pe suprafața display-ului, protejându-l și conferindu-i duritate de până la 9H, asemănătoare proprietăților diamantelor. De asemenea, dat fiind procesul de aplicare, nu există riscul apariției de bule, cum se întâmplă în cazul foliilor de protecție. Mai mult, soluția nu afectează calitatea afișajului și nici rezoluția camerei telefonului, culorile rămânând la fel de intense și luminozitatea la fel de puternică.

banner-newone

Pachetul Wowfixit se poate comanda online, dar va fi disponibil și în punctele de vânzare din București și din toată țara. La parteneri și distribuitori, va putea fi achiziționat din Carrefour Colentina București, Grand Arena Berceni București, Auchan Militari București, Golden Plaza Baia Mare și Iulius Mall Cluj. WowFixit poate fi cumpărat la prețul de 59 de lei, cu livrare gratuită în toată țara.

Noul gadget care ne păstrează zi de zi fotografiile, documentele importante și cele mai frumoase mesaje pe care le schimbăm cu cei dragi se deteriorează prin zgârieturi pe ecran și începe să piardă calitatea afișajului, din cauza mai multor factori externi. În momentul în care am descoperit WowFixit, am avut convingerea că el trebuie să ajungă la toți cei ce dețin cel puțin un gadget cu ecran de sticlă, pentru a avea siguranța că se pot bucura de protecția dispozitivului lor preferat. Testat și certificat de laboratoarele TUV Germania, etichetat «Made in EU», aducem acum acest produs în România și, prin intermediul partenerilor noștri, suntem încrezători că utilizatorii din România vor găsi în WowFixit o alternativă mult mai eficientă față de foliile de protecție clasice, prin proprietățile pe care doar acest produs le deține“, a declarat Ioana Rădulescu, Communication Manager WowFixit România.

Comments

comments

You may also like...

8 Responses

Leave a Reply

 1. In loc de folie e foarte buna

 2. wow…e chiar…super…mai ales ca merge pe toate to…vreau si eu pentru p8 energy! :)

 3. un produs foarte bun da care multi ar avea nevoie, printre care si eu. Sper sa il gasesc in vreun magazin din orasul meu

 4. claudiu groza says:

  interesant…

 5. Andreea Deea says:

  Un produs foarte bun!Sunt curioasa daca chiar rezista solutia un an!

 6. marian says:

  se gaseste in carrefour grand arena

 7. Nicu says:

  Nu recomand.. Un produs de doi bani. Niște șarlatani. Cei de la wowfixit mi-au montat o astfel de folie lichida si într-o săptămână mi sa zgâriat ecranul la un s8..

Shares