300 de milioane de dispozitive au deja Windows 10

300 de milioane de dispozitive au deja Windows 10

11 Mai 2016 Altele

Nu uitați că oferta de actualizare gratuită pentru Windows 10 se apropie de final.

După aproape un an de la lansare, Windows 10 rulează în prezent pe 300 de milioane de dispozitive active din întreaga lume. Iată câteva exemple:

  • Peste 63 de miliarde de minute au fost petrecute pe Microsoft Edge numai în luna martie 2016, cu o creștere de 50% față de trimestrul trecut. Disponibil exclusiv pe Windows 10, Microsoft Edge este browser-ul modern care îi oferă utilizatorului tot ce are nevoie.
  • Cortana, asistentul digital personal din noul Windows, a răspuns la peste 6 miliarde de întrebări de la lansare. Atenție! Cortana nu este disponibilă pentru România, încă.
  • Windows 10 este folosit ca platformă de gaming mai mult ca oricând, cu peste 9 miliarde de ore de joc de la lansare.
  • Aplicațiile preinstalate în Windows 10, incluzând Photos, Groove Music, și Movies &TV au milioane de utilizatori activi în fiecare lună, aplicația Photos fiind utilizată de peste 144 de milioane de oameni.

Windows 10

În plus, Windows Store continuă să crească zilnic cu noi aplicații ale Platformei Universale Windows, cum ar fi Facebook, Instagram şi Facebook Messenger, cu aplicații actualizate UWP de la Vine, Hulu, Netflix şi Twitter, precum şi cu jocuri populare pentru computer, incluzând Rise of the Tomb Raider şi Quantum Break.

Știu destule persoane care încă se plâng de Windows 10, așa că eu cred că o să aștept până cu 4-5 zile înainte de termenul final, dar sigur o să-mi fac update-ul.

Windows 10 se îmbunătățește constant, pornind de la inovațiile livrate în noiembrie 2015, și continuând cu cele pregătite pentru actualizarea aniversară Windows 10 din vara aceasta. Desigur, orice client Windows 10 se poate bucura gratuit de aceste inovații, ca parte integrată a Windows 10 – furnizat ca serviciu.

Oferta de actualizare gratuită la Windows 10 a fost o premieră pentru Microsoft, ajutându-i pe utilizatori să-și actualizeze sistemul mai ușor ca niciodată. Oferta se va încheia pe 29 iulie 2016, până atunci toți utilizatorii eligibili vor putea profita de oportunitatea de a trece la cea mai nouă, mai bună și mai sigură versiune de Windows.

După data de 29 iulie, Windows 10 va fi disponibil în continuare preinstalat pe dispozitivele noi sau în versiunea completă de Windows 10 Home, în magazine.

Comentarii

  1. Windows 10 un sistem de operare minunat care merge perfect si plus ca acum se mai poate actualiza gratuit de la 7 sau 8 ! Eu zic ca merita actualizat , o sa ramaneti surprinsi!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares