Vânzările PS4 depășesc 40 de milioane de unități

Vânzările PS4 depășesc 40 de milioane de unități

2 Iun 2016 Gaming, Știri

Eu cred în Glorious PC Gaming Master Race, dar nu pot să nu recunosc recordul mondial stabilit de Sony – vânzarea de peste 40 de milioane de unități PlayStation 4 până în 22 mai 2016, demonstrând în continuare că este cea mai vândută consolă de la PlayStation de până acum.

playstation4-250-update

Sistemul PS4 este disponibil în prezent în 124 de țări din întreaga lume, având numeroși fani în fiecare țară.

Suntem recunoscători pentru sprijinul enorm din partea fanilor și partenerilor noștri din întreaga lume, care ne-au ajutat să atingem acest prag important într-un timp atât de scurt,” a declarat Andrew House, președinte și CEO Sony Interactive Entertainment. “Ne vom strădui să oferim o experiență de gaming și mai bună pentru clienții noștri prin extinderea platformei PS4 până la sfârșitul anului fiscal, cu  o serie de unică de jocuri, alături de noul sistem de realitate virtuală, PlayStation VR și noile caracteristici și servicii inovatoare de rețea.

În privința jocurilor, mult-așteptatul titlu Uncharted 4: A Thief’s End (SIE WWS), a fost lansat pe data de 10 mai și a înregistrat vânzări record la nivel mondial de peste 2,7 milioane de unități în doar o săptămână. Portofoliul PS4 va continua să se extindă cu colecția de jocuri, care include Final Fantasy XV (Square Enix), Mass Efect Andromeda (Electronic Arts), Tekken 7 (Bandai Namco), Gran Turismo SPORT, Horizon Zero Dawn și The Last Guardian (SIE WWS). De asemenea, comunitatea de dezvoltatori independenți va continua să ofere o varietate de jocuri inovatoare pentru PS4, printre care se numără  Boundless (Wonderstruck), Hellblade (Ninja Theory) și Pyre (Supergiant Games).

Sony Interactive Entertainment (SIE) va continua să extindă universul PS4, pentru a oferi noi experiențe de divertisment, care sunt posibile doar pe PlayStation.

Comentarii

  1. Eu nu am nici Xbox nici PS4 dar m-am jucat cu amândouă și pot să zic că preferatul meu e PS4 la aproape toate capitolele, doar controler-ul mi-se pare mai comod la Xbox

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares