Un weekend de vis – Summer Well 2016

Un weekend de vis – Summer Well 2016

6 Aug 2016 Altele, Muzica

Summer Well este ,,un festival ca o vacanță”, nu doar că asculți muzică bună, te relaxezi și te bucuri de un peisaj superb, dar descoperi și multe device-uri și tehnologii noi, fiind un festival al erei digitale, cu o importantă componentă eco. Deși eu plec în vacanță la sfârșitul lunii august, nu zic nu unei mini-vacanțe la Summer Well.

Zece trupe vor concerta pe scena Summer Well 2016: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma și HÆLOS.

image001

Porţile festivalului se vor deschide la ora 15:00 în ambele zile. Pentru a ajunge direct la festival, va exista o linie specială RATB care va face legătura între Piața Victoriei şi Domeniul Ştirbey şi va fi disponibilă începând cu ora 14:30 în ambele zile de festival, pe 13 şi 14 august. Linia este directă şi plecările vor fi la aproximativ la fiecare 30 de minute. La finalul fiecărei zile de festival, după ultimul concert, autobuzele se vor găsi la ieșirea de pe domeniu și vor pleca către București la același interval, până la ora 4:00 dimineața.

De tot ce ține de tehnologie se ocupă Orange, susținător al festivalului Summer Well de șase ani de zile. Toate informațiile utile despre festival pot fi găsite în aplicația Summer Well, un ghid complet, esențial pentru participanți, ce se poate descărca gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store. Aplicația se va actualiza cu elemente noi înainte de festival și va conține informații legate de brățările de acces, plata la festival, transport, harta festivalului, precum și lista detaliată a tuturor activităților.

13710542_1083147771731581_8141467184344345033_o

 

Zona Orange de la Summer Well a fost creată pornind de la conceptul „connected experiences”. Vizitatorii vor putea afla aici mai multe despre casele și mașinile inteligente și despre o viață mai simplă și mai bine conectată.

 

Cei prezenți la festival sunt invitați să descopere și Orange TV Go – Relax Area. Aici se pot distra cu Orange TV Go, prin care au acces gratuit, pe telefon sau tabletă, la o colecție de filme pregatită exclusiv pentru Summer Well. În plus, se vor putea bucura și de o experiență de cinema inedită, cu proiecții speciale.

 

La Orange Junior Digital Playground, cei mici își vor putea petrece timpul cu activități speciale. Vor avea la dispoziție jocuri și aplicații pe măsura lor și își vor putea face poze cu Millidge și Doig pe o miniscenă amplasată la locul de joacă.

 

Bilete mai pot fi achiziționate la prețul de 355 lei + taxe din aplicația mobilă Summer Well din orice shop Orange, pe www.easytickets.ro sau  www.eventim.ro.

Ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares