UA HealthBox – Tot ce vrei ca să te menții în formă

UA HealthBox – Tot ce vrei ca să te menții în formă

6 Ian 2016 Altele, Lansari

Device-urile inteligente de fitness în continuare sunt foarte căutate, atât de căutate încât și producătorii de device-uri mobile încep să investească mai mult în ele.

HTC şi Under Armour au lansat UA HealthBox, primul sistem de fitness conectat din lume care măsoară, monitorizează şi gestionează cele mai importante mecanisme de sănătate şi fitness – somnul, activitatea fizică şi nutriţia. Proiectat împreună cu HTC şi dezvoltat de UA Record, UA HealthBox include UA Band, UA Heart Rate şi UA Scale, care se conectează perfect pentru a oferi informaţii ce le permit utilizatorilor să-şi îmbunătăţească sănătatea şi activităţile de fitness.

UA HealthBox

 

Desigur că toate device-urile din pachet sunt conectate la o aplicație mobilă recomandată pe telefoanele HTC.

UA Band este o brăţară proiectată pentru a fi purtată pe tot parcursul zilei, în fiecare zi. Aceasta monitorizează activitatea zilnică, exerciţiile fizice şi somnul. UA Band are un înveliş exterior realizat dintr-o singură bucată, cu un display plasat cu discreţie sub un strat exterior de cauciuc, permiţând tehnologiei să se facă nevăzută atunci când nu este folosită. Destinată atleţilor, brăţara oferă un mod avansat pentru exerciţii fizice, cu un display care rămâne pornit în timpul exerciţiilor, şi cu un LED care indică zona frecvenţei cardiace atunci când este folosită împreună cu UA Heart Rate. UA Band vine în culoarea neagră, cu o textură roşie în interior ce permite absorbţia umezelii.

under_armour_band_heart_rate_official

UA Heart Rate este un sistem compact de monitorizare a frecvenţei cardiace, cu o tehnologie inovatoare de prindere rapidă pentru  o prezență discretă în timpul exerciţiilor. Centura pentru piept şi senzorul detaşabil ajută utilizatorii să monitorizeze intensitatea şi să se antreneze mai eficient. UA Heart Rate a fost creată pentru a asigura o calculare cât mai precisă a caloriilor arse în timpul celor mai intense exerciţii fizice. Împreună cu aplicaţia UA Record, UA Heart Rate permite utilizatorului să îşi personalizeze zonele frecvenţei cardiace.

nexus2cee_Screenshot-2016-01-05-at-11.46.26-AM-728x348

UA Scale este un cântar cu conectare Wi-Fi frumos realizat, cu un design circular reprezentativ. Cântarul utilizează un strat de sticlă cu tehnologie avansată de vopsea conductivă care facilitează analizarea greutății și a procentajelor de grăsime corporală. Display-ul LED din spatele sticlei permite tehnologiei să devină invizibilă atunci când nu este folosită. Cântarul poate monitoriza până la opt utilizatori şi se sincronizează cu aplicaţia UA Record pentru ca utilizatorii să-şi observe tendinţele în ceea ce priveşte greutatea corporală, ca parte a panoului general de comandă. UA Scale vine în culoarea neagră, cu o textură roşie pe partea interioară.

150925-HTC_UA_CF15886_layersRED-800x420

UA HealthBox va fi disponibil iniţial în SUA din 22 ianuarie, cu precomenzi începând din data de 5 ianuarie. UA HealthBox (incluzând UA Band, UA Heart Rate, UA Scale) va costa 380 dolari. Sunt disponibile şi brăţări suplimentare UA Band la preţul de 180 dolari, online şi în magazine. UA Scale este disponibil la preţul de 180 dolari, în variantele alb sau negru, iar UA Heart Rate este disponibil la preţul de 80 dolari. UA HealthBox urmează să fie introdus la nivel global pe parcursul anului 2016.

Comentarii

  1. foarte interesant…am si eu nevoie de un astfel de sistem…mai ales ca este pentru a ne masura…. sanatatea noastra…sa zic asa.preturile sunt destul de maricele as zice…pentru bugetul meu!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares