Tu unde o să faci stagiul de practică?

Tu unde o să faci stagiul de practică?

26 Feb 2016 Altele, Evenimente

Spuneam într-un articol anterior că eu am trecut prin trei programe de practică, toate la instituții publice… ceea ce nu vă recomand. Mai bine urmați un singur program de practică într-o companie privată unde v-ați dori să lucrați, mai ales că oricine are această posibilitate. „Stagii pe Bune“ este cel mai longeviv program de stagiatură din România, punând în contact companii și studenți din 2005. Anual, peste 70 de companii prezintă ofertele de stagii pe www.stagiipebune.ro, stagii la care aplică peste 1.500 de studenți.

Stagii pe Bune 2

Oferta de stagii va fi prezentată și offline pe 19 martie, în holul Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica din București. La eveniment vor fi prezente 16 companii și sunt așteptați peste 400 de studenți.

Studenții interesați să se înscrie în programul „Stagii pe Bune“ au la dispoziție site-ul stagiipebune.ro. Nu îi costă nimic și este disponibil studenților de la învățământul de licență și masteranzilor. Cu fiecare ediție, companiile revin la acest eveniment, fiind deja convinse de utilitatea lui în dezvoltarea unor relaţii excelente cu studenţii. Studenţii aleg „Stagii pe Bune“ atât pentru a-și asigura un venit, cât și pentru a profita, încă din timpul facultății, de un mediu foarte bun pentru a acumula experienţă.

În ultimii 12 ani am observat cât de important este stagiul de vară atât pentru studenți, cât și pentru companii. Studenții aplică în practică cunoștințele acumulate la facultate, iar companiile au ocazia să-i familarizeze cu mediul de lucru şi cu tehnologiile pe care le folosesc, pregătindu-și în același timp viitoarea forță de muncă. Rolul nostru este de a pune în contact studenții și companiile, dar și de a promova bunele practici în rândul întregii comunități” a declarat Vlad Posea, project manager „Stagii pe Bune“.

Partenerii proiectului sunt: Bitdefender, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares