Sony a lansat Xperia E5 – un telefon ușor de folosit

Sony Mobile a dezvăluit noul Xperia E5 – un telefon inteligent distractiv și ușor de folosit, cu tehnologia superioară a aparatului foto Sony, la un preț accesibil.

Xperia E5 (II)

Xperia E5 este o abordare fără compromis a proprietăților unui telefon inteligent, în această categorie a pieței”, a declarant Tsutomu Sato, director de Marketing, Sony Mobile Communications. „Este dispozitivul perfect pentru cei în căutare de performanță la un preț accesibil, tehnologia camerei și designul acestui telefon inteligent fiind asociate cu dispozitivele mobile de top.

Procesorul MediaTek MT6735  Quad-core cu capacitatea 4G LTE rapidă oferă o experiență captivantă multimedia, de jocuri sau de navigare pe Internet.

Cu ajutorul memoriei externe, memoria totală a acestui device poate ajunge la 200 GB.

Xperia E5

Bateria Xperia E5 are o durată lungă de viață, așa că veți putea să folosiți dispozitivul până la două zile, între încărcări. Puteți descărca aplicații, urmări online videoclipuri sau puteți petrece timp pe rețelele sociale, fără a fi nevoie să îl încărcați în mod constant.

Disponibil în negru grafit sau alb, această trăsătură performantă vine ambalată într-o formă elegantă, dispozitivul având doar 8.2mm grosime și cântărind doar 147g, ceea ce îl face extrem de confortabil.

Xperia E5 va fi disponibil în piețele selectate din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa, din a doua jumătate a lunii iunie 2016.

Comments

comments

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

  1. Am citit specificațiile lui pe GSM Arena și sunt destul de bune, îmi amintesc puțin de Samsung Galaxy A3 ediția 2016, dar sincer zic că nu sunt mare fan Sony

Shares