Skylanders lansează un nou joc Adventure Mobile Battle Card Game

Skylanders lansează un nou joc Adventure Mobile Battle Card Game

18 Aug 2015 Jocuri

Azi, 18 August 2015, Activision Publishing Inc., subsidiara a Activision Blizzard, creeză o ligă de lupte cu cărți de joc cu ajutorul Skylanders Battlecast, jocul fiind de tip Mobile Card Battle Game.

Skylanders Battlecast, creat de pionierii categoriei toys-to-life, este plasat în universul Skylanders și dorește să aducă modelul free-to-play către divizia mobilă a jocurilor de tip adventure. Jocul oferă o campanie singleplayer, cât și lupte online de tip PvP, susținand colecționarea cărților și strategii de luptă cât mai interesante, atât pentru fanii Skylanders, cât și pentru cei care iubesc genul acesta de card battle.
Skylanders Battlecast Character Cards
Skylanders Battlecast ajută jucătorii să creeze o echipa cu eroii lor preferați și să construiască cel mai bun card deck pentru luptă. Cu ajutorul acestui deck și a strategiilor diverse, fanii pot să ajungă campioni ai Skylands.
Pentru Skylanders Battlecast, jucătorii pot cumpăra pachete fizice de cărți de la vânzători fizic, cât și în format digital. Cărțile fizice pot fi scanate de către jucători pe dispozitivele lor mobile, creând un moment magic când acestea se trezesc la viață. De asemenea, utilizatorii/ anii, pot scana 2 cărți una lângă cealaltă pentru a crea dueluri animate în care jucătorii pot să interacționeze fizic cu caracterele de pe cărți.
yt video thumbnail
„Aducem cărțile fizice la viață într-un mod nou și interesant. Activision a creat o echipă de experți în video game design, physical card game design, dar și jucători profesioniști de card games și artiști de top pentru a crea o experiență total nouă.”,  Josh Taub, senior VP, product management, Activision Publishing. ” Cu Skylanders Battlecast, fanii se pot aștepta la creativitatea, distracția și inovația pentru care este cunoscut deja universul Skylanders”
Stealth Elf_Chef Pepper Jack
Skylanders Battlecast va fi disponibil în 2016 via App Store, Google Play și Amazon Appstore.

Comentarii

  1. Foarte interesanta ideea cu recunoasterea cartilor .. si chiar si asa , daca mi s-ar da de ales dintre jocul asta si un joc Drfffe-a v-aţi ascunselea as alege categoric un joc de-a v-aţi ascunselea… nu se compara cu nimic in lume. In fata celor de la Blizzard , zic ca au un avantaj cu noul sistem de battle , 1-0 activision.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares