Și lemurii se uita la televizoarele Sony BRAVIA 4K

Și lemurii se uita la televizoarele Sony BRAVIA 4K

11 Dec 2015 Altele

Și nu se uita la televizor ca să nu se plictisească, ci ei așa învață să se descurce în habitatul lor natural.

Organizația pentru protecția animalelor Aspinall Foundation folosește televizoarele Sony BRAVIA 4K în cadrul programului ”Back to the Wild” din rezervația Port Lympne din Kent – Marea Britanie, menit să ajute animalele să se readapteze la habitatul natural.

Goggle-eyed Lemurs and Langurs watch life-like 4K TV as part of their reintroduction to the wild

Televizoarele sunt expuse în țarcurile animalelor pentru a le obișnui cu imagini cât mai detaliate din mediu lor natural din insulele Java și Madagascar , în care urmează să se întoarcă începând de anul viitor.

“În cadrul rezervației Port Lympne folosim diverse tehnici pentru a le stimula interesul animalelor. În acest sens apelăm la  mirosuri, gusturi, jucării sau chiar noi tehnici de cățărare. De această dată am vrut să încercăm ceva nou pentru a vedea în ce măsură animalele sunt interesate de habitatul lor natural. Chiar dacă țarcurile reproduc foarte fidel mediul din care provin animalele, ne-am dorit să le oferim imagini reale din sălbăticie, care ar putea să devină noua lor casă Calitatea imaginilor de pe televizoarele Sony BRAVIA 4K este atât de clară și detaliată încât oferă o experiență vizuală extrem de apropiată celei din junglă”, a declarat Simon Jeffery, managerul rezervației Port Lympne Reserve.

Goggle-eyed Lemurs and Langurs watch life-like 4K TV as part of their reintroduction to the wild

Noua serie BRAVIA X90C oferă imagini 4K de o calitate uimitoare și de patru ori mai multe detalii decât formatul HD. Datorită procesorului 4K X1, claritatea și contrastul fac ca fiecare imagine să semene și mai mult cu realitatea. Tehnologia unică Sony TRILUMINOS Display permite afișarea celei mai extinse game de culori, redând nuanțele specifice pădurilor tropicale  în note incredibil de bogate și vii.

“Din 2012, am reintegrat cu succes mai multe grupuri de languri, giboni și maimuțe cenușii din rezervația Port Lympneși și din parcul Howletts Wild Animal Park, în pădurile tropicale protejate din insula Java. Ne-am propus sa reintegrăm acest grup de languri în mediul natural, începând de anul viitor. Deși am colaborat strâns cu comunitățile locale din Madagascar, încă nu am reintegrat acolo lemuri născuți în captivitate. Toate studiile și toată munca de teren și-au dovedit eficiența, astfel că suntem foarte încântați de perspectiva de a putea trimite lemurii născuți captivi în sălbăticie, acolo unde le este locul, a mai adăugat Simon.

Goggle-eyed Lemurs and Langurs watch life-like 4K TV as part of their reintroduction to the wild

 

Comentarii

  1. Cat de norocosi sunt lemurii…se uita la tv de aproape ultima generatie…micutii si dragutii de ei 🙂 . e bine ca sunt ingrijiti frumos…si iubiti…si ca au asa conditii bune.ador animalele 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares