Review pentru Ochelarii VR KMAX

Review pentru Ochelarii VR KMAX

28 Noi 2016 VR

Eu v-am tot prezentat și console sau căști VR destul de scumpe ce te transpun perfect într-o altă lume, iar acum a venit momentul să vă prezint o pereche de ochelari VR foarte accesibili cu ajutorul cărora oricine poate testa realitatea virtuală – Ochelari VR KMAX.

IMG_1925

Sunt destul de multe modele de ochelari VR disponibile pe piață, eu o să vă recomand în continuare o pereche de ochelari VR rezistentă, ușor de utilizat, care ține foarte bine telefonul și care este disponibilă la un preț foarte bun.

Review video pentru ochelarii VR KMAX:

Ochelarii VR KMAX sunt realizați din ABS (un plastic ușor, dar foarte rezistent). Banda elastică este destul de lată pentru a susține foarte bine ochelarii pe cap, nu or să-ți cadă dacă te miști foarte mult, banda se și poate ajusta pentru a se potrivi oricărei fizionomii.

IMG_1902

Ochelarii par destul de mari, dar nu sunt grei. Ce îmi place foarte mult e că buretele de protecție este destul de gros și foarte confortabil, este pus cu generozitate ca să fie cât mai comod. Materialul de la suprafață pare a fi piele perforată, ceea ce ajută mult în cazul în care transpiri abundent.

Mai întâi trebuie să instalezi pe smartphone, eu folosesc un KMAX One, aplicațiile și jocurile VR pe care vrei să le încerci, apoi trebui să deschizi aplicația înainte să pui telefonul în suportul special aflat în interiorul ochelarilor. Locașul special este ascuns, dar se poate accesa rapid și simplu. Smartphone-ul stă foarte bine prins, ochelarii pot susține telefoane cu un display între 4.7 inci și 6 inci, ceea ce îi face perfecți pentru utilizarea cu aproape orice smartphone disponibil acum pe piață. Aveți grijă să așezați smartphone-ul pe bureții de protecție cu butonul de on/off în zona unde nu atinge nimic.

IMG_1898

Distanța dintre smartphone și lentile se poate ajuta, precum și distanța dintre lentile – așa sigur orice persoană o să poată seta ca lentilele să fie așezate perfect pentru o imagine clară. Nu o să amețești și nu or să te doară ochii dacă lentilele sunt poziționate cum trebuie. (realitatea virtuală nu este recomandată persoanelor care au probleme cu urechea internă – probleme de echilibru). 

Experiența VR cu greu se poate descrie în cuvinte, așa că pe 1 decembrie, la ora 20.00, o să fiu live pe pagina mea de Facebook ca să testăm împreună ochelarii VR și telecomanda smart cu care poți controla smartphone-ul chiar și în aplicațiile VR.

Ochelarii VR KMAX au foarte multe orificii de aerisire tot ca să te simți cât mai confortabil. Iar în partea stângă ai orificii și pentru a conecta încărcătorul la smartphone (deși nu este recomandat pentru că telefonul se poate supraîncinge) sau pentru a conecta o pereche de căști audio. Ochelarii VR împreună cu o pereche de căști audio pentru transforma complet experiența VR, vei crede că escaladezi un munte, că vizitezi o insulă părăsită sau că te bați cu o armată de zombie. Să nu uiți să mai faci și o pauză!

IMG_1894

Un alt aspect interesant este partea glisantă din față care oferă acces la camera foto, sau mai bine zis, vă oferă posibilitatea să folosiți camera foto în timp ce aveți ochelarii pe față. Singurul scenariu la care m-am gândit eu că puteți folosi camera foto este în cazul aplicații ce combină realitatea virtuală cu realitatea augumentată, deși nu sunt prea multe astfel de aplicații disponibile pe Google Play sau Play Store.

IMG_1904

Recomand acești ochelari de realitate virtuală pentru că sunt foarte rezistenți, se pot utiliza cu o gamă foarte largă de smartphone-uri (îi puteți împrumuta și prietenilor), bureții de protecție sunt extrem de confortabili – perfecți pentru o utilizare de lungă durată, lentilele se pot ajusta separat, iar ochelarii dispun și de foarte multe locații de aerisire pentru a vă simți cât mai confortabil.

Puteți achiziționa și controlerul Bluetooth, pentru jocurile VR care permite utilizarea unei telecomenzi – KMAX Smart Remote.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares