Clienţii ALTEX România pot returna produsele achiţionate online direct în magazin

Clienţii ALTEX România pot returna produsele achiţionate online direct în magazin

9 Ian 2017 Altele

Până azi, la Altex, ca la mai toate magazinele online ce au și locații fizice, produsele cumpărate online se puteau returna doar prin intermediul unui curier și după o cerere expresă din partea cumpărătorului, iar apoi banii erau virați în contul cumpărătorului în cel mult 30 de zile.

ALTEX România anunţă lansarea unui serviciu destinat tuturor clienţilor săi: retururi online în magazine. Astfel, începând cu sfârşitul anului 2016, produsele achiziţionate online, pe www.altex.ro şi www.mediagalaxy.ro, pot fi returnate direct în magazin, în termen de 31 de zile de la data achiziţiei.

gfgff

Prin lansarea acestui nou serviciu, ALTEX România asigură un proces integrat de vânzare, oferind clienţilor o experienţă omnichannel, prin diferite posibilităţi de achiziţionare şi returnare. Noua abordare integrează atât serviciile online, cât şi serviciile de care clienţii beneficiază direct în magazin, facilitând procesul de achiziţie online, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor consumatorilor de azi. Prin strategia omnichannel, ALTEX România urmăreşte ca toţi clienţii săi, indiferent de obiceiul lor de achiziţionare, să găsească produsele de care au nevoie atât online, cât şi offline şi să beneficieze oricând şi oriunde de serviciile retailer-ului.

Clienţii care vor să renunţe la un produs achiziţionat de pe site-urile www.altex.ro şi www.mediagalaxy.ro, se pot prezenta în orice magazin din reţeaua Altex şi Media Galaxy pentru predarea produsului în termen de 31 de zile de la data achiziţiei. Returul se realizează în baza regulamentului: magazinul preia returul, produsul se trimite la depozitul central pentru validarea procesului, urmând ca ulterior să se decidă acceptarea sau respingerea returului.

Produsele returnate trebuie să respecte regulamentul de retur în 31 de zile, să fie însoţite de factură şi garanţie, să se afle în ambalajul original şi să nu prezinte urme de uzură. Orice client poate returna maxim trei produse în decursul unui an calendaristic.

În cadrul acestei campanii pot fi returnate orice categorii de produse, cu excepţia următoarelor: produse achiziţionate cu discount din cauza unor defecte estetice, produse achiziţionate prin sistem de rate sau bonuri valorice, produse cărora le-a fost modificat sistemul de operare, produse licenţiate al căror software a fost activat, pachete, programe software descărcate online şi jocuri activate.

Regulamentul serviciului de retur poate fi acesat aici.

 

Atenție!

Produse care se pot returna doar sigilate

–          Licențe;

–          Consumabile;

–          Electrocasnicele mari frigorifice, mașini de spălat, aragaze, incastrabile, hote, aparate de aer condiționat;

–          Produse de îngrijire și igienă;

–          Produse pentru prepararea băuturilor sau a alimentelor;

–          Filme; muzică și alte materiale audio video protejate de legislația drepturilor de autor

–          Produse ambalate în blistere;

–          Produse care reprezintă o comandă specială (a clientului)

–          Produse care conțin licențe OEM activate sau preinstalate;

–          Produse ce trebuiesc înregistrate pe site-ul producătorului înainte de utilizare;

–          Produse de telefonie din pachete pre-pay & abonamente;

–          Produse de tip smartphone sau tablete;

–          Căști intraauriculare;

–          Orice produs care are consumabile se va accepta doar în conditia în care consumabilele sunt sigilate;

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares