Reduceri și cadouri de sărbători de la PC Garage

Încă nu ai ales toate cadourile de Crăciun? Nu îți face griji, PC Garage nu doar că are mii de produse de unde poți alege un cadou reușit, dar acum are și reduceri importante pentru tine.

Acum magazinul derulează o campanie specială de reduceri. În perioada 10 – 24 decembrie, sub numele 15 zile de reduceri, clienții care accesează site-ul PC Garage sunt întâmpinați cu un design nou, pregătit special pentru sărbători, dar mai ales găsesc sute de surprize și promoții la unele dintre cele mai căutate produse.

PC Garage - 15 zile de reduceri

În fiecare zi, cei care cumpără produse din oferta magazinului primesc diferite cadouri și reduceri în funcție de ziua în care decid să plaseze comanda. Ineditul acestei campanii, diferită de cele ale altor magazine de profil, este că totul devine o surpriză. Cadourile și reducerile pe care PC Garage le oferă pot fi descoperite doar în ziua respectivă.

Magazinul PC Garage își invită clienții să viziteze pagina dedicată acestei campanii și să descopere produsele, surprizele, dar și mesajele pe care echipa le-a pregătit. În fiecare zi, chiar și pentru cele în avans sau pentru cele precedente, un mesaj amuzant întâmpină utilizatorii. După caz, îi roagă să aibă răbdare, îi sfătuiește la ce să fie atenți sau le oferă idei de cadouri pentru cei dragi. Cum totul este o surpriză, campania „15 zile de reduceri“ este numai bună pentru ca fiecare să le facă celor apropiați un cadou neașteptat.

Spor la cumpărături!

Comments

comments

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. au avut reduceri bune…am urmarit si eu…insa nu mi-am achizitionat nimic … sunt insa o vanatoare de reduceri :)

Shares