Philips Xenium V787 a ajuns în România

Philips Xenium V787 a ajuns în România

9 Feb 2016 Lansari, Smartphone-uri

Philips Xenium V787 este un smartphone Dual-SIM, cu baterie de 5.000 mAh, compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât şi TDD-LTE.

Smartphone-ul dispune de Android 5.1 Lollipop,  procesor octa core de 1,3 GHz, de 64 de biţi, o memorie internă de 2GB RAM şi 16 GB memorie internă. Smartphone-ul are și un slot pentru carduri de memorie de până la 128 GB.

DR_V787_EN_bk_lo

Philips Xenium V787 are un ecran FHD IPS cu o diagonală de 5 inch şi o rezoluţie de 1080 x 1920 pixeli. Tehnologia IPS asigură o vizualizare excelentă din orice unghi. De asemenea, smartphone-ul este echipat cu funcţia 2A de încărcare rapidă şi se poate transforma într-o baterie externă care încarcă alte dispozitive.

Noul terminal este dotat cu o cameră principală PDAF (phase detection autofocus) de 13 megapixeli, cu autofocus de doar 0,2 secunde şi blitz şi o cameră frontală de 5 megapixeli, utilă pentru apelurile video sau pentru selfie-uri. În comparaţie cu focalizarea automată tradiţională, cu senzor de detecţie, PDAF este mult mai rapidă şi poate focaliza cu o precizie mai mare.Pozele sau înregistrările video pot fi, apoi, vizionate şi pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast.

DR5_V787_EN_bk_lo

Smartphone-ul are comutator de Power-saving, pe care utilizatorii îl pot accesa rapid, ori de câte ori doresc să-şi conserve bateria telefonului. Acesta opreşte funcţiile Wi-Fi, GPS şi Bluetooth şi reduce intensitatea luminoasă a afişajului de pe ecran.

Lansăm un nou model din gama Xenium, care oferă o durată de funcţionare de până la 24 de ore, în convorbire şi până la 36 de zile, în regim stand-by”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “În plus, smartphone-ul are încorporată o tehnologie nouă, SoftBlue, care acţionează ca un filtru pentru ecran, reducându-i emisiile produse de lumina albastră cu până la 86%. Această tehnologie a fost adoptată pentru a proteja ochii şi a reduce oboseala, fără, însă, să afecteze calitatea imaginilor afişate pe ecranul telefonului.”

Philips Xenium V787 va fi disponibil în oferta Digi Mobil şi a altor retaileri specializaţi. Preţul de vânzare recomandat este de 1.299 Ron.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares