PAC-MAN Championship Edition 2 este aici!

PAC-MAN Championship Edition 2 este aici!

16 Sep 2016 Jocuri

Oare sunt tineri care nu au jucat PAC-MAN? Nu cred… Deși mulți când aud de PAC-MAN se gândesc la un joc vechi pe care îl jucau în copilărie, PAC-MAN este și acum la modă. Senzația de vintage arcade, grafica atractivă și tutorialul extrem de simplu, fac din PAC-MAN Championship Edition 2 un joc nu doar pentru nostalgici.

pac-man-2

BANDAI NAMCO Entertainment Europe a anunțat lansarea jocului PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 printr-un trailer nou. Cele mai noi aventuri ale unuia dintre cei mai cunoscuți eroi sunt disponibile pe PlayStation 4, Xbox One și pe PC prin intermediul Steam.

Dezvoltat de BANDAI NAMCO Studios Inc. din Tokio, Japonia, PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 combină gameplay-ul clasic, bazat pe navigarea prin labirinturi, cu o nouă grafică 3D și noi efecte vizuale spectaculoase. Noile moduri de joc precum Time Attack sau Adventure Mode permit nenumărate ore de distracție cu celebrul personaj PAC-MAN. Momentele memorabile sunt asigurate printre altele de direcționarea turmelor de fantome în trenuri fantomă într-un timp dat, folosind abilitatea Chain Eating, de vânătoarea unor fructe efemere, de confruntarea unor boși de nivel periculoși sau de rejucarea nivelurilor cu noi reguli sărite de pe fix.

boss01png-a2d297_765w

PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 este disponibil în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia în formă digitală pe PlayStation 4, pe Xbox One și pe PC prin intermediul Steam.

I ain’t scared of no ghosts!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares