Orange film împlinește 10 ani! La mulți ani!

Programul de loialitate, Orange film, împlinește 10 ani de activitate, timp în care peste 6 milioane de beneficiari s-au bucurat de filmele preferate la cinematografele partenere și în care au fost oferite gratuit peste 3 milioane de bilete.

Sunt de ceva timp clientă Orange și am beneficiat de multe ori de reducerea de la Orange film, chiar și acum o mai folosesc, ca să nu mai zic că am împărțit destule coduri Orange pe la prieteni. Nu știu alt program care a prins atât de bine la publicul tânăr și care are o așa longevitate.

Orange film nu a oferit doar o reducere la film, ci a oferit multe momente romantice pentru tinerii îndrăgostiți, multe seri reușite împreună cu grupul de prieteni și multe povești de spus a doua zi la muncă.

image005

De la startul campaniei, în 2005, programul Orange film a înregistrat peste 530 zile de miercuri și peste 2.385.000 ore de film.

Cu ocazia aniversării, clienții care au mers la film cu Orange în perioada 18 noiembrie – 10 decembrie, au avut șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, câte două bilete la filmul eveniment al anului – Star Wars, ce urmează a fi difuzat pe 18 decembrie 2015.

Eu nu am câștigat… dar sigur o să vreau să revăd noul Star Wars și într-o miercuri, alături de Orange Film.

Comments

comments

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

  1. am beneficiat si noi de program…foarte bun si convenabil:)

Shares