Cazinoul din Constanța sclipește în noua reclamă Sony BRAVIA

Cazinoul din Constanța sclipește în noua reclamă Sony BRAVIA

26 Sep 2016 Altele

Sony a lansat o nouă campanie de publicitate la nivel european, care prezintă calitatea imaginilor oferite de noua gamă de televizoare BRAVIA 4K HDR. Campania prezintă cazinoul din Constanța într-o perspectivă spectaculoasă, beneficiind de contribuția regizorului american Andre Stinger și de coloana sonoră asigurată de cântărețul Tom Odell.

Cazinoul Constanta Sony BRAVIA 08

Filmată și produsă la calitate 4K, pentru reclamă s-au folosit 4.000 de baloane și peste 1.500 kg de sclipici, pentru a alcătui un cadru vizual unic. Utilizând o combinație de metode și unghiuri diferite de filmare, reclama a fost concepută pentru a capta strălucirea și frumusețea gamei de televizoare 4K HDR, prin juxtapunerea baloanelor albe și a sclipiciului multicolor, culminând cu explozia uimitoare de culoare.

Campaniei „More Brilliance. More Beauty” va fi lansată în Marea Britanie, Irlanda și Germania la începutul lunii octombrie.

Toate televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR – ZD9, XD93/XD94, XD85, XD83, XD80, XD75, XD70, SD85 și SD80  – oferă o experiență de vizionare superioară la calitate 4K, dar și conversii din surse HD la o calitate apropiată de 4K. Cu peste 8 milioane de pixeli, televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR oferă o calitate a imaginii superioară și detalii intense, oferind de peste patru ori mai multe detalii decât în cazul imaginilor Full HD.

721372-64_SNY_A2_PosterPortrait_without_model.indd

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K HDR sunt compatibile cu tehnologia HDR (High Dynamic Range), pentru a procesa noul standard video.

Mai multe imagini superbe de la filmarea reclamei:

Sony-Bravia-Balloons-95_4K25p_4

Cazinoul Constanta Sony BRAVIA 06

Cazinoul Constanta Sony BRAVIA 05

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares