Noile device-uri de la Samsung au fost lansate – Galaxy S7, Galaxy S7 Edge și Gear 360

Noile device-uri de la Samsung au fost lansate – Galaxy S7, Galaxy S7 Edge și Gear 360

După ce am trecut în revistă zvonurile despre noile modele de la Samsung – Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, a venit momentul să descoperim totul despre noile device-uri Samsung.

Hands-on:

Evenimentul de lansare pentru Galaxy S7 a fost primul eveniment de lansarea a unui device Samsung cu ajutorul realității virtuale. Fiecare participant la eveniment a găsit pe scaun o pereche de ochelari Gear VR conectați la un Galaxy S7. Și cei de acasă au putut urmări lansarea prin realitatea virtuală cu ajutorul unei aplicații speciale de pe Google Play.

Layer 3

Lansarea a început cu o scurtă istorie a telefoanelor lansate de Samsung, dar și a altor device-uri mobile. Președintele Samsung DJ Koha a ținut să menționeze de mai multe ori că Samsung ascultă dorințele clienților lor și se transformă în realitate.

Layer 4

Cele două modele sunt disponibile în patru culori: alb, negru, auriu și argintiu. Design-ul este realizat din metal și sticlă 3D, iar trecerea de la sticlă la metal este mult mai naturală și mai fină. Iar acum camera foto principală este aproape la același nivel cu spatele metalic al telefonului (spatele nu mai este din sticlă).

Layer 10

Și cei de la Samsung ne-au informat că un om își verifică telefonul pe 150 de ori pe zi (așa cum au zis și cei LG G5 puțin mai devreme), Always -on Display îți arată ora și notificările pierdute. Din păcate, toată prezentarea funcției Always-on Display a semănat perfect cu cea realizată de LG pentru Always-on Display de pe LG G5.

Layer 18

Modelele Galaxy S7, de 5,1 inci, și Galaxy S7 Edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticlă 3D și metal, având un design elegant și ergonomic, fiind ușor de ținut în mână. Se pare că tehnologia Force Touch nu și-a făcut prezența pe aceste device-uri, și nici USB-ul de tip C.

O veste bună este că ambele device-uri Samsung sunt protejate împotriva apei (IP68) prin interior, astfel design-ul nu are de suferit.

Layer 19

Slotul micro-SD a apărut din nou pe device-urile Samsung, se pare că și-au dat seama că mulți au fost nemulțumiți când au scos slotul micro-SD de pe noile device-uri. Slotul hibrid pentru cardul SIM le permite utilizatorilor să adauge un card microSD cu capacitate de stocare de până la 200GB. Iar pentru unele piețe, slotul poate fi folosit ca spațiu dual SIM.

Layer 22

Camere foto de pe ambele device-uri au fost îmbunătățite pentru poze mai reușite seara, apertura de F1.7 permite să intre mai multă lumină. Comparația dintre iPhone 6S Plus și Galaxy S7 a fost amuzantă. Ambele camere au autofocus dual-pixel, fiind primele smartphone-uri cu această tehnologie.

Layer 23

Și procesorul, și placa video au crescut în performanță. Iar pentru că performanța a crescut datorită componentelor mai puternice, e normal ca și încălzirea device-uri să crească. Sistemul de răcire de pe noile modele este lichid, sunt primele telefone care dispun de această tehnologie. Din păcate, nu am primit mai multe informații despre acest sistem de răcire lichid

Layer 28

Galaxy S7 are o baterie de 3.000mAh, iar Galaxy S7 Edge are o baterie de 3.600mAh. Mult mai mari decât bateriile de la modelele anterioare.Layer 29

Un alt update la Galaxy S7 Edge este noul panou Edge, panou unde sunt mai multe informații prezentate pe un spațiu mult mai mare. Acum poți accesa și mai multe aplicații pe Galaxy S7 Edge.

Layer 17

Mă bucur că Samsung a pus accent mult mai mari pe jocurile de pe mobile. Tot aceste device-uri sunt primele din lume care folosesc cea mai nouă generație GUI de la Vulkan pentru o experiență grafică mult mai impresionantă. Iar asta nu e tot, smartphone-urile vin și cu un pachet Galaxy Game Pack cu jocuri de peste 200 de dolari oferite gratuit.

Layer 31

Iar dacă faci precomandă la unul din cele două device-uri, vei primi cadou un sistem Gear VR . Cool, nu?

Smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge vor putea fi achiziționate începând cu 11 martie, dar utilizatorii din Europa beneficiază de opțiunea de pre-comandă încă de astăzi. Utilizatorii europeni care vor face pre-comandă pentru unul din modele Galaxy S7 sau S7 edge înainte de 5 martie vor primi dispozitivele începând cu 8 martie pentru a beneficia primii de cea mai nouă experiență mobilă Samsung Galaxy. De asemenea, aceștia vor primi și un dispozitiv Samsung Gear VR, de care se pot bucura alături de noul lor smartphone Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge.

Gear 360 Tripod

Dar la această prezentare și-a făcut apariția și un alt nou device – Gear 360.

Cu un senzor de 30MP și o apertură de F2.0, device-ul poate face poze și poate filma în 360 de grade, se poate conecta foarte ușor și la smartphone-urile Samsung ca apoi să distribui imaginile pe rețelele sociale. Filmările cu acest device pot fi vizualizate și pe Gear VR.

Layer 32

Samsung Gear 360 dispune de două obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzori de imagine de 15 megapixeli, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de înregistra filme la 360 de grade cu o rezoluție mare (3840 x 1920), dar și fotografii cu o rezoluție de 30 de megapixeli. De asemenea, utilizatorii pot filma sau fotografia imagini la 180 de grade folosind doar un singur obiectiv.

Layer 34

Gear 360 este compatibil cu anumite smartphone-uri Samsung, inclusiv cu noile modele Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge și Galaxy S6. Camera Gear 360 va fi disponibilă începând cu a doua jumătate a anului, pe anumite piețe.

Neașteptat a fost că Mark Zuckerberg și-a făcut apariția la această lansare și ne-a vorbit despre realitatea virtuală și despre parteneriatul dintre Samsung și Facebook. Cele două companii vor să extindă realitatea virtuală către toate persoanele care au acces la internet.

Layer 37 Mark ne-a spus că doar Samsung poate oferi display-ul perfect pentru realitatea virtuală – OLED Display – la un preț foarte bun.  Iar video-urile 360 sunt prioritatea platformei sociale Facebook pentru următorii ani.

Layer 40

A fost vizibilă prezența lui Mark Zuckerberg mai mult pentru imaginea lui, Samsung s-a folosit de el și asta nu e deloc rău.

Layer 44

 

Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S7 și S7 Edge deja sunt în oferta eMag. Prețul lor este de 3.300lei pentru Galaxy S7 și 3.700lei pentru Galaxy S7 Edge.
Dar nu văd oferta cu ochelarii Gear VR oferiți cadou de Samsung la precomanda unuia din cele două device-uri nou lansate.

Comentarii

      1. Baterie mai mare decat la anterioarele modele, rezistenta crescuta la praf si apa IP68, camera foto excelenta (teoretic) la lumina scazuta si nu numai, performanta CPU/GPU pe masura, ecran 5.5″ pentru S7 Edge intr-un corp mai mic.. Mi se pare excelent! Sa nu mai zic de cardul SD care alaturi de Android 6.0 permite instalarea aplicatiilor, tot pe el. Plus celebrele specificatii precum 4K video recording, 2K display, etc.

        Nu am „prins” vreo informatie despre OIS, dar banuiesc ca are, nu? 🙂

  1. S7 este destul de interesant la capitolul autonomie și spațiu de stocare +microSD, camera care are ceva în plus. Oricum pe hârtie toate sunt bune și frumoase dar rămâne și în realitate cum se descurca.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares