Ne vedem la CodeQuest – hackathon PHP

Zilelea astea mi s-a făcut dor de perioada studenției, de nopțile pierdute lucrând la o aplicație, de zecile de rânduri de cod și de emoțiile puternice când rulam un cod. Dar de ce să stau să îmi aduc aminte cum era în urmă cu câțiva ani, când pot să paticip acum la un hackathlon în calitate de blogger partener.

M-aș bucura dacă ne-am vedea la CodeQuest, la hackathonul PHP de pe 22 octombrie. Înscrie-te gratuit la hackathon pe www.codequest.ro cât mai repede, căci locurile sunt limitate!

CODEQUEST_FACEBOOK-Post_600x315px

La CodeQuest, ediția a doua, te așteaptă:

• 12 ore de programare, pentru dezvoltarea unei aplicații faine, pe o temă surpriză
• 1000 euro premiu pentru echipa câștigătoare
• Alte premii surpriză pentru participanți
• Lucru în echipe de 3 sau 4
• Mâncare, bere, distracție și networking cu alți programatori la fel de pasionați ca tine.

Ești invitat să vii direct cu prietenii, într-o formulă de 3 sau 4 persoane, sau singur și deschis la crearea unei echipe tari alături de alți participanți. Locurile sunt limitate!

Nu uita să-ți aduci laptop-ul și orice alte instrumente pe care le consideri necesare pentru a face față challenge-ului pregătit!

Echipele vor fi evaluate pe baza unui barem clar ce ține cont completitudine, funcționalitate, utilitate, fun factor și soluția tehnică aleasă, de juriul format din: Alex David (Tech PM, Creadiv), Alex Lăpușan (CEO, Zitec), Adrian Balcan (Fondator TheWebMiner), Eduard Budacu (Founder Agile Coach DOvelopers) și Ștefan Marogel, (Tech Consultant and Lean Startup Promoter). Atmosfera pozitivă și creativă va fi menținută de Dragoș Roua, MC-ul CodeQuest.

Înscrie-te pe www.codequest.ro. Ne vedem acolo!

Comments

comments

You may also like...

2 Responses

Leave a Reply

  1. Am 2 lucruri de zis: 1. Mi-a venit o super idee
    2. Abia aștept să fac 18 ani

  1. 25/10/2016

    […] trecută, pe 22 octombrie, a avut loc hackathon-ul PHP – CodeQuest, iar eu am fost prezentă în calitate de blogger oficial. Recunosc că prezența mea nu a atras […]

Shares