Media Galaxy a împlinit 12 ani și sărbătorește cu reduceri pentru voi

Media Galaxy sărbătorește 12 ani de prezență pe piața online și offline din România. Cu această ocazie, Media Galaxy a pregătit reduceri speciale pentru clienți la mii de articole, în perioada 17-31 martie 2016. Promoția se desfășoară atât în rețeaua de magazine Media Galaxy, cât și pe mediagalaxy.ro.

Timp de două săptămâni, Media Galaxy acordă reduceri substanțiale de preț pentru produse din toate categoriile. În magazinele Media Galaxy și pe platforma www.mediagalaxy.ro, clienții pot alege dintr-o gamă de peste 20.000 de articole aflate în stoc propriu, disponibile imediat online și offline.

site_hp_20

Printre ofertele puse la dispoziția clienților se numără:

  • LED SMART TV FULL HD Panasonic, diagonala 102 cm, la prețul de 1.499 lei
  • LAPTOP HP 15-AC104NQ la prețul de 2.299 lei
  • LAPTOP 2 IN 1 MIIX 300-10IBY Lenovo la prețul de 949 lei
  • TABLETĂ APPLE IPAD AIR WI-FI la prețul de 1.549 lei
  • SMARTPHONE GALAXY S5 NEO G903 la prețul de 1.399 lei
  • SMARTWATCH Samsung Gear S2 SPORT la prețul de 1.249 lei

Oferta completă poate fi văzută pe www.mediagalaxy.ro

Produsele pot fi achiziționate din magazine sau de pe platforma online, cu posibilitatea de ridicare din magazin a produselor comandate online, sau prin rezervarea acestora în magazin, cu opțiunea de livrare acasă.

“Dorim să aniversăm cei 12 ani de prezență pe piață alături de clienții noștri, făcând ceea ce știm cel mai bine – oferind acces la cea mai variată gamă de produse electro-IT pasionaților de tehnologie. Tocmai de aceea, până la finalul lunii martie, clienții Media Galaxy pot alege dintr-o gamă extinsă de articole, cu prețuri reduse semnificativ. Rămânem fideli misiunii noastre de peste un deceniu și vom contiua să inovăm pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și dorințelor clienților noștri de azi și de mâine.”, spune Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy.

Regulamentul complet al promoției este disponibil aici.

You may also like...

5 Responses

Leave a Reply

  1. la multi ani si cati mai multi clienti! multumim ca ne oferi reduceri!

  2. La caaat mai multe …si adevarata nu…

  3. nu vreau sa fiu rea

  4. media galaxy am auzit ca au reduceri destul de mari cand e vorba de promotii

Shares