Lapp Group a inaugurat un Centru de Excelență în Universitatea Politehnica din București

Lapp Group a inaugurat un Centru de Excelență în Universitatea Politehnica din București

15 Sep 2016 Altele

Lapp Group a lansat un Centru de Excelență în cadrul Universității Politehnica din București, mai precis la Facultatea de Inginerie Electrică, sub deviza „Viitorul este în mâinile tale!”.

IMG_0613

Prin Centrul de Excelență se dorește familiarizarea studenților cu procesele și echipamentele care se regăsesc în mediul industrial, cu ajutorul a celor 10 stații de lucru sunt prezentate cele mai noi soluții integrate pentru cabluri și tehnologie de conectare. Acum rămâne doar ca studenții să profite din plin de acest nou centru de excelență.

Obiectivul organizatorilor este ca acest Centru de Excelență să devină o piatră de temelie în cadrul procesului de învățământ, așa cum s-a întâmplat deja în Rusia, Thailanda, Singapore și Statele Unite ale Americii, România fiind prima țară din Europa unde Lapp Group deschide un astfel de Centru de Excelență.

IMG_0634

Cu sediul central în Germania, la Stuttgart, Lapp Group este furnizor de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții robot pentru fabrica inteligentă a viitorului, precum și accesorii tehnice.

IMG_0635

„Prin deschiderea Centrului de Excelență Lapp Group în Universitatea Politehnica din București ne dorim să susținem economia românească în dezvoltarea ei sustenabilă, în principal în sectorul industrial. Pentru a reuși acest lucru, ne punem toate forțele în pregătirea temeinică a studenților din domeniu”, a declarat Dan Ionaș, director de vânzări și marketing pentru Lapp Kabel România.

IMG_0632

Lapp Group rămâne o afacere de familie, păstrând tradiția pornită în 1959, anul fondării. De când am ajuns la eveniment și am făcut cunoștintă cu Andreas Lapp – Director Lapp Group, am observat caracteristicile pozitive ale unei afaceri de familie… respectul, demnitatea și bucuria cu care Directorul/Președintele companiei se prezintă la evenimente. Compania numără peste 3.000 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție și 40 de companii distribuitoare, lucrând totodată cu 100 de reprezentanțe.

IMG_0621

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares