Hai la competiția de PES UEFA Euro 2016!

Hai la competiția de PES UEFA Euro 2016!

2 Mai 2016 Concursuri, Gaming

Să nu spuneți că nu vă țin la curent cu cele mai interesante competiții de gaming ce se desfășoară la noi, chiar dacă sunt mai micuțe.

Cu ocazia lansării noului joc PES UEFA Euro 2016, Flanco și ACL Esports organizează o competiție de gaming deschisă tuturor iubitorilor de fotbal. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 mai, în magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni.

pes2016

Doritorii se pot înscrie în competiție până vineri, 6 mai, pe website-ul www.acleague.ro, în limita celor 144 de locuri disponibile.

PES UEFA Euro 2016 este un joc special conceput pentru a reda, în avans, atmosfera ediției din acest an a celui mai prestigios campionat internațional de fotbal, UEFA Euro 2016.

Sâmbătă, în intervalul orar 11:00-19:00, cei 144 de jucători care s-au înscris în competiție vor avea șansa să testeze jocul pe două console PS3 și să se lupte pentru titlul de campion. Fiecare își va demonstra abilitățile în cele 10 minute alocate unui meci, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiați. Flanco a pregătit 10 jocuri PES UEFA Euro 2016, pentru primele 10 locuri, și sepci și tricouri personalizate pentru următorii 20 de câștigători.

În plus, în perioada 7-14 mai, gamerii pasionați de fotbal vor beneficia de o ofertă specială la achiziționarea jocului PES UEFA Euro 2016, doar in magazinul Flanco din incinta Afi Palace Cotroceni. Jocul va fi disponibil în două variante, atât pentru consolă PS3, cât și pentru PS4.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares