Gadget Week: 16-22 august 2015

Gadget Week: 16-22 august 2015

24 Aug 2015 Gadget Week

Ediția video Gadget Week:

1. Smartwatch-ul Moto 360 ediția 2015 își face apariția înainte de lansare. Acesta va fi disponibil în două variante de culoare: una complet neagră cu curea din piele și o alta cu carcasă de culoare rose gold și curea de culoare cognac. Butonul power a fost mutat dar a rămas la fel de gros.
Moto 360 ediția 2015 va fi lansat în luna octombrie.

2. Au aparut primele imagini cu viitoarele BlackBerry cu sistem de operare Android. Cele două noi modele sunt: Venice și Passport. BlackBerry Venice va fi lansat în luna noiembrie și va avea o tastatură culisantă și ecranul un pic curbat pe colțuri. Modelul BlackBerry Passport se pare că își va păstra forma pătrată.

AndroidPIT-BlackBerry-Slider-phones-w782

3. Magazinele online se întrec în oferte. OnePlus 2 ajunge din 4 septembrie la MarketOnline.ro la prețul de 2.000 lei, iar QuickMobile aduce Samsung Galaxy Note 5 în România la prețul de 3.900 lei oferind garanție în țara de unde este adus.

maxresdefault

4. RCS&RDS va oferii servicii de date 4G dupa ce au preluat licența 4G de la compania 2K Telecom. Serviciul 4G va fi disponibil inițial doar în 12 orașe, urmând ca de la finalul lunii septembrie acoperirea să fie extinsă în 25 de orașe.

5. Samsung Galaxy Note 5 ar putea primi o versiune Active cu baterie de 4100 mAh în luna noiembrie, evident că modelul nu va ajunge prea curând în România, nu oficial. Vă reamintesc că Note 5 are o baterie de 3000 mAh la bord, considerată mult prea mică.

6. Samsung prezintă viitorul smartwatch Samsung Gear S2 într-un nou clip în care ne este prezentată mai mult interfața. Din clip se observă că softul de pe el este asemănător cu cel de pe Apple Watch.

samsung-galaxy-gear-s2-640

Comentarii

  1. Cu siguranta , acea tastatura culisanta se va strica … cate telefoane am avut si s-au stricat din cauza foliei… in rest arata genial…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares