F64 iubește fotografia. Tu?

F64 pornește campania “Iubesc fotografia”, campanie ce se va desfășura până pe 16 februarie. Foarte multe produse de pe site-ul F64 sunt la reducere cu acestă ocazie, unele fiind reduse chiar și cu 50%. Acum e momentul perfect să vă cumpărați împreună accesoriile foto de care aveți nevoie.

F64 2

Odată cu noua campanie, F64 anunță și câteva promoții avantajoase pentru clienți. Astfel, cardurile SanDisk de 16GB beneficiază de 50% reducere – “Unul pentru tine, unul pentru jumatatea ta”, o serie de obiective Nikon au reducere de pana la 29%, iar la trepiede reducerile ajung până la 50%. Ceasurile inteligente de la Huawei și smartphone-urile de top sunt, de asemenea, incluse în această campanie, cu prețuri foarte bune, iar obiectivele Sigma 18-300mm și 18-250mm beneficiază de discount de 15%. Un cadou pentru un buget mai redus ar putea fi unul dintre aparatele Sony, unde prețul pornește de la 369 de lei. Nu în ultimul rând, camera foto Olympus OM-D E-M10, doar body, are un preț redus cu 25%.

F64 oferă clienților săi și servicii de printing și developare. Un cadou inspirat pentru Valentine’s Day, pentru o zi specială sau pentru aniversări, poate fi o Fotocarte în care să ăastrezi amintirile. De asemenea, aparatele foto pe film, de unică folosință, se pot dovedi o alegere inspirată. Când filmul e completat cu acele instantanee speciale, developarea se poate face tot la F64.

Mai multe detalii despre campania “Iubesc fotografia” sunt disponibile pe site-ul F64.

Comments

comments

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

  1. Eu ador fotografia. imi place sa fotografiez orice! E un mare hobby! :)

Shares